reklama
_Ewcik_
Fanka BB :)
izuś no piękny, piękny ja już nie mam w czy chodzić, w pracy nic jeszcze nie mówiłam, czekam do wizyty 22.01. Ale mam wrażenie, że trochę mi się oponka powiększyła i w każdych ciuchach taki odstający brzuch mam.. i nie mam nic luźnego, zeby go zakryć hehe a nie chcę, żeby się w pracy domyślili
Izka87
dzieki dzieczyny, po jednej stracie, mam radoche dosłownie teraz z każdego dnia jak siebie obserwuję postanowiłam, że będę sobie takie zdjęcia robić raz w tyg, żeby zobaczyć jak sobie rośnie domek dzidziolinki ;-)
Ewcik i tak się domyślą, jak masz kobitki w pracy to one mają jakies radary i tak już pewnie podejrzewają.
Ewcik i tak się domyślą, jak masz kobitki w pracy to one mają jakies radary i tak już pewnie podejrzewają.
IzaVarsovie
postanowiłam, że będę sobie takie zdjęcia robić raz w tyg, żeby zobaczyć jak sobie rośnie domek dzidziolinki ;-)
ja tez robie sobie co tydzien jak M wroci to bedzie kolejna sesja bo co poniedzialek robie- fajne juz wyglada,widac mala ewolucje
zaczarowana79
3*mama :-)
fibi, domi, izka, to już prawdziwe, zaokrąglone ciążowe brzunie:-) jeszcze trochę i może będą nam ustępować miejsca w komunikacji miejskiej.....
Haha, zaczarowana, nie wiem jak w innych miastach, ale w Warszawie nie ma czegoś takiego jak ustępowanie ciężarnej miejsca w komunikacji miejskiej. Obserwuje się raczej wyścig "kto zdąży przed ciężarną"...niezbyt to miłe ale niestety prawda
zaczarowana79
domi, znam wawkę, z autopsji.... codziennie się po niej poruszam, ale w innych miastach nie jest lepiej...., mało tego ciężarna to powinna ustąpić emerytce, bo: po pierwsze taka ciąża jak nasza to jeszcze nie ciąża, po drugie, ciąża to nie choroba, a taka emerytka to już schorowana jest....:-)Swoją drogą nie dziwi was że emeryci robią zakupy i muszą wychodzić z domu akurat w godzinach jak się wraca z pracy?:-)
Izka87
zaczarowana niestety nie sprawdzę bo już nie pamiętam od kiedy nie poruszam się komunikacją miejską uufff na szczęście
reklama
zaczarowana79
Izka, nawet nie wiesz co cię omija, sama przyjemność, szczególnie w zimie jak zaczynają Ci Panowie lekko "waniający" w ztm się ogrzewać,....... a i emerytów też uwielbiam, jak wdać.... oczywiście nie wszystkich, bo niektórym sama ustępuję, a Oni zazwyczaj nie chcą siadać.... Najbardziej lubię sapaczki bazarowe, co z drugiego końca miasta jedzie po marchew 10groszy tańszą, później sprintem 100 metrów z wózkiem zakupowym, bo tram ucieknie, aby w końcu uwalić ci się na ramieniu ze zbolałą miną.... w życiu takiej nie ustąpiłam, może nawet na podłodze się kłaść:-)