reklama
waiting4beans
Fanka BB :)
Albo ludziki Michelina :-)Nie ma co sie martwić Kasik, wszystkie skończymy niczym bałwanki
U
użytkownik 160
Gość
nie robię zdjęć brzucha... myślę o sesji rodzinnej w ciąży, ale bez brzucha na wierzchu... no nie każdy jest fanem fotografowania siebie i publikowania wszystkiego w necie... nawet na własny użytek żadnej ciąży nie fotografowałam- czekam szczerze mówiąc na czas powrotu do "normalnej figury"... ;-(
nie robię zdjęć brzucha... myślę o sesji rodzinnej w ciąży, ale bez brzucha na wierzchu... no nie każdy jest fanem fotografowania siebie i publikowania wszystkiego w necie... nawet na własny użytek żadnej ciąży nie fotografowałam- czekam szczerze mówiąc na czas powrotu do "normalnej figury"... ;-(
To tak jak ja. Jakoś wolę się fotografować z płaskim brzuchem niż w ciąży co do sesji ciążowej też się zastanawiam, ale podobnie jak ty, na pewno bez brzucha na wierzchu.
Oh dziewczyny! Golizna jak golizna, zawsze można w bluzce, ja na początku odsłaniałam brzucha bo z moja masa nic nie byłoby widać. Teraz brzuch sie zaokrągla wiec nie trzeba nic odsłaniać[emoji23] a do figury wrócicie w przyszłym roku i takie zdjęcia brzucha bedą motywacja
reklama