ale szczuplutka )))))to ja też
22 tydzień 4 dzień
w namiocie zwanym sukienką -śmieszne strasznie
a no i jak to mówi M -nieśmiertelne różowe człapaki hehehe
reklama
Ewelina zapinasz się jeszcze w starych jeansach??? zazdroszczę jeśli tak ! moje wszystkie ukochane spodnie poszły juz dawno w odstawke:-(
Basia mam.to samo tylko ja się wbijalam w 36 nie ma jak dresZobacz załącznik 741322
Nasze 23tc.
I ja tez już zapomniałam jak to jest sie wcisnąć w moje rurki 34 [emoji23] zostały mi legginsy, dresy i jeansy ciążowe z guma na brzucha
Wioleta93
Fanka BB :)
Ja na sylwka zalozylam rajstopy ciążowe powiem.Ci ze fajne i wygodne ja np nienawidzę rajstop a jakoś było mi przyjemnieEwa no ja tez 36, ale już zaczynam sie rozglądać za 38... Lubię jak mnie nie ciśnie najważniejszy looz. Czyli za niedługo zostaną mi tuniki- namioty+ rajstopy ciążowe
A ja kochana przed ciążą nosiłam 36 Teraz mam 38 40 zależy jaka firma. z Hm mam jeansy np jedne 40 to sa idealne a drugie 42 to są luzniejsze i będą na pozniej . A leginsy to M. Ale w bluzki stare się wbijam normalnie w Xs ,S (Fakt ze XS wygląda jak S/ a znowu S jak M )
reklama
Evelina89
Fanka BB :)
Te akurat to sa niskie biodrowki, takze ze spokojem sie dopielam i nic mi nie uciskalo na brzuszku
Ja tam mam zamiar wrocic do swojej figury i nie inwestuje w nowe ciuchy, tym bardziej w wiekszych rozmiarach I wiekszosc czasu i tak spedzam we wyrku - stroic sie nie musze
A rajstopki ciazowe tez polecam,nie tylko ze wzgledu na brzuszek ale rowniez kregoslup
Ja tam mam zamiar wrocic do swojej figury i nie inwestuje w nowe ciuchy, tym bardziej w wiekszych rozmiarach I wiekszosc czasu i tak spedzam we wyrku - stroic sie nie musze
A rajstopki ciazowe tez polecam,nie tylko ze wzgledu na brzuszek ale rowniez kregoslup