reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Dotkass jak nie chce ci wejsc link to wklejaj go przez ten znaczek ktory masz w ramce tej szrej jak piszesz posta.Jest tam taka niebieska kula ze spinaczem jakby i tam wkleja te linki .Potem kliknij za podglad wiadomosci w opcji zaawansowanej i sprawdz czy ci wyszlo i dopiero zatwierdzaj
Dzięki Iwonko :-)
juana
Fanka BB :)
Moje koty jak wskoczyly do wózka, to były potem prane, a wózek trzepany, czy na odwrót
A teraz żeby nie było, że ja nie na temat:
aenye, super fotka!!! To jest dopiero zdjęcie, nie to co moje...
a to my, tylko oczywiście nic nie widać, bo nie miał nam kto strzelić foty
A teraz żeby nie było, że ja nie na temat:
aenye, super fotka!!! To jest dopiero zdjęcie, nie to co moje...
a to my, tylko oczywiście nic nie widać, bo nie miał nam kto strzelić foty
..aenye
Mama grudniowa'06
hehe, dziekuje ;-) tak mi sie fartnelo z ta sesja, bo kolezanka robi sobie portfolio i potrzebowala jakiejs brzuchatki ;-) to ja jej pozowalam do aktow (no takie nie do konca, bo w gatkach i z zaslonietymi piersiami ;-) ), a ona w zamian popstrykala zdjecia z nunusiem i mezem moim ;-) i wywola jeszcze ;-)
ale najwazniejsze, ze wszystkie brzuszki cudowne i kryja jeszcze bardziej cudowna zawartosc
ale najwazniejsze, ze wszystkie brzuszki cudowne i kryja jeszcze bardziej cudowna zawartosc
szopek
Mama Kniazia Burubara
Śniło mi sie, ze poszłam na KTG ale powiedzieli, ze nie maja takich wielkich pasów jak na mój brzuch i żebym przyszła jak schudnę...
Poza tym:
..aenye super fotki- miałaś farta, z tą koleżanką.
juana- mi też nie ma kto pstrykać:-(( mój mąż na czas ciąży dostał "foto wstrętu"), włączam samowyzwalacz i biegiem na miejsce ( ponad połowę wychodzi poruszona , ale coś tam ..).. Obiecałam sobie kupić statyw, a nie posiłkować sie taboretem ze stosem książek- ale już są inne priorytety...
Wyobrażam sobie jednak, że jak sie kręci po domu już jeden szkrab to trudno stawiać piramidy z aparatem na szczycie...
W ogóle brzuszki macie fajne- żal , ze niedługo znów trzeba będzie maskować-jeśli będzie wystawać .
Poza tym:
..aenye super fotki- miałaś farta, z tą koleżanką.
juana- mi też nie ma kto pstrykać:-(( mój mąż na czas ciąży dostał "foto wstrętu"), włączam samowyzwalacz i biegiem na miejsce ( ponad połowę wychodzi poruszona , ale coś tam ..).. Obiecałam sobie kupić statyw, a nie posiłkować sie taboretem ze stosem książek- ale już są inne priorytety...
Wyobrażam sobie jednak, że jak sie kręci po domu już jeden szkrab to trudno stawiać piramidy z aparatem na szczycie...
W ogóle brzuszki macie fajne- żal , ze niedługo znów trzeba będzie maskować-jeśli będzie wystawać .
Anastazja1
czekamy na?
ale piekne te wasze oponki..naprawde cuda
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Mój dzisiejszy z rańca:
Jak zwykle telefonem dlatego nie taka jakość jak waszych fotek :--D
Jak zwykle telefonem dlatego nie taka jakość jak waszych fotek :--D
reklama
ewunia1987
Zaangażowana w BB