reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych brzuszków

reklama
Dotkass jak nie chce ci wejsc link to wklejaj go przez ten znaczek ktory masz w ramce tej szrej jak piszesz posta.Jest tam taka niebieska kula ze spinaczem jakby i tam wkleja te linki .Potem kliknij za podglad wiadomosci w opcji zaawansowanej i sprawdz czy ci wyszlo i dopiero zatwierdzaj

Dzięki Iwonko :-)

magda jak zwykle piekny brzuszek:tak:
...aenye twój brzuszek też śliczny i zdięcia bardzo profesjonalne super:tak:

my też sie pokazemy , a co ...?!!!!:-) mamy jedyne 21kilo na +

Załączniki

• bb.jpg
    bb.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 76
Moje koty jak wskoczyly do wózka, to były potem prane, a wózek trzepany, czy na odwrót:-D:baffled:

A teraz żeby nie było, że ja nie na temat:

aenye, super fotka!!! To jest dopiero zdjęcie, nie to co moje...

a to my, tylko oczywiście nic nie widać, bo nie miał nam kto strzelić foty
Obraz011.jpg

hehe, dziekuje ;-) tak mi sie fartnelo z ta sesja, bo kolezanka robi sobie portfolio i potrzebowala jakiejs brzuchatki ;-) to ja jej pozowalam do aktow (no takie nie do konca, bo w gatkach i z zaslonietymi piersiami ;-) ), a ona w zamian popstrykala zdjecia z nunusiem i mezem moim ;-) i wywola jeszcze ;-)

ale najwazniejsze, ze wszystkie brzuszki cudowne i kryja jeszcze bardziej cudowna zawartosc :-D

Śniło mi sie, ze poszłam na KTG ale powiedzieli, ze nie maja takich wielkich pasów jak na mój brzuch i żebym przyszła jak schudnę...

Poza tym:
..aenye super fotki- miałaś farta, z tą koleżanką.

juana- mi też nie ma kto pstrykać:-(( mój mąż na czas ciąży dostał "foto wstrętu"), włączam samowyzwalacz i biegiem na miejsce ( ponad połowę wychodzi poruszona , ale coś tam ..).:-D:-D:-D. Obiecałam sobie kupić statyw, a nie posiłkować sie taboretem ze stosem książek- ale już są inne priorytety...
Wyobrażam sobie jednak, że jak sie kręci po domu już jeden szkrab to trudno stawiać piramidy z aparatem na szczycie...:tak:

W ogóle brzuszki macie fajne- żal , ze niedługo znów trzeba będzie maskować-jeśli będzie wystawać .

reklama
Do góry