reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków

reklama
Madziu jak fajnie wygladasz :)
Zreszta wszystkie dziewczyny jestescie teraz "magiczne". Ciąza jest tak pięknym stanem...pomijam oczywiscie towarzyszace temu dolegliwości ale jak by niebylo kazda kobieta ciężarna przyciaga wzrok innych :)

Dziewcztny trzymajcie sie dzielnie bo chyba juz nie duzo czasu Wam zostalo do końca tej "podrózy". Niech Wam sie dzieciaczki zdrowo rodzą i szczesliwie chowają..a Wy w pelni cieszcie sie darem jakim jest Macierzyństwo

ZYCZE SŁOŃCA:tak:

pict2602em9.jpg

pict2603ip1.jpg

pict2601pm8.jpg

Witamy!:-D
Jesteśmy rodzinką z Wrocławia i spodziewamy się maluszka. Jesteśmy szcęśliwi z ciąży. Jestem w dwudziestym tygodniu ciąży.Wszystkie brzuszki są fajne a jak będziemymieli zdjęcie do wyślemy.
:-):-):-).

25a926d9d0cca50cmed.jpg

To my ostatnio nie patrzeć na datę na zdjęciu ponieważ nie ustawiona ;-)
Tylko zdjęcie marne
Sama robiłam więc to wiele tłumaczy hi hi

ale strasznie dawno nie widziałam tego uśmiechniętego buziaka Oliwci...a fasolinek też ma mieszkanko niczego sobie :-D:-D:-D Anula, ślicznie wyglądasz,..

reklama
Do góry