reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych brzuszków

reklama
Natalka dobrze że jesteś bo juz zaczełam się martwić, Soni już lepiej i rozpycha się u mamusi w brzuszku, ładnie rośniecie:-):-):-)

Anulka
ty mi kogoś przypominasz, masz naprawdę tak radosną twarz że az miło sie patrzy.

Madzia dziękuję za komplemencik:-) Staram się cieszyć z życia chociaż nie powiem czasami sa takie doły i doliny.....

Natala- widzę że rośniecie, oby tak dalej brzunio śliczny
Juana - No właśnie nic tylko taczka nas czeka z przodu ehhhh strach się bać nie wspomnę o tym zwisie który potem zostanie brrrrr:wściekła/y::crazy:

aaaaaaaaaale cudne bunki widze :-D

iwonka, my ten sam problem mamy chyba, hehehe :-D ja mam juz niemal taki, jak przed porodem z F!! szok, juz nie moge zdzierzyc, tak mi momentami juz ciezko (mam mocne skurcze przepowiadajace od 19tc, a teraz to juz okropnie)

ale mialam wklejac swoje M1 :-D

aenye - śliczny brzusio z rozmiarami rozumiem doskonale mam to samo, ale poza brzuszkiem to szczuplasek jesteś :tak:;-)

Kathy - Piekne mieszkanko i waga super :-)

dzieki, dziewczynki :-)
co do tego, czy jestem szczuplak, to sie smieje, ze dziecko ze mnie wyciaga ;-) bo ja sie czuje ogolnie 'mniejsza', oprocz brzucha. jakby te 8 kg i jeszcze conieco ze mnie zlazlo w wlazlo w brzucho. i zle wygladam, kosci na wierzchu, since pod oczami, bladzioch.. a nie moge sie nic malowac, bo mam jakas alergie w tej ciazy na kosmetyki, co ich uzywam codziennie zazwyczaj..
nic, nie narzekam ;-) ale ciekawa jestem, jaki bede miala bebzon za trzy miesiace.. az sie boje, naprawde..

reklama
Do góry