reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych brzuszków

COŚ CIEŃKO TYCH ZDJĘĆ OSTATNIO A JEST TERAZ CZYM SIE CHWALIC PRZECIERZ!NIE TO NIE JA CHOCIAZ WKLEJE SWIJE SPRZED CHWILI ŚWIEŻUTKIE!!!:-D:tak::-D

OTO MÓJ 31 TYDZ.UPRAGNIONEJ CIĄŻY:

reklama
Kathy a fotki wyszly jakbys je zrobila bedac w basenie .Super
Madamagdy oczywsicie tez!

Haha:-D:-Dw basenie???Nawet bym nie zgadła:-D
A robiłam je telefonem i jakis tryb panoramiczny właczyłam i tak jakoś wyszło-zreszta na szybko aby wam pokazać i wkleić.

panna_migotka-mały brzuch???no nie wiem od mca w obwodzie przybyło mi 10 cm! ale najważniejsze to aby "zawartość brzuszka"(może to nieładne określenie)była zdrowa!!!A reszta mi zwisa moglabym mieć nawet balon i wygladać jak slonik byle by dzidzia była zdrowa!!:tak::tak::tak:.A z pierwszym dzieckiem miałam jeszce mniejszy a tu juz znacznie wiekszy jak na ten mc!zreszta kazda ciąże chodzi sie inaczej i moge to potwierdzić:tak::tak::tak::tak:.

CZEKAM NA WASZE BRZUSZKI!!!!

1000090imgxy1.jpg

kacha107 wygladasz super ja tez chce taki brzuch u mnie jak kurtke zapne to nie widac ze w ciazy :zawstydzona/y: chyba ze ktos mnie zna to mowi przytylas !!

reklama
Do góry