reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków

Hehe
szopek fajnie napisałaś, może rzeczywiście w końcu mnie polubiła i nie chce mnie nadwyrężać i sprowokować rozstępów na brzuszku.
Hanuś ma bardzo długie nogi o 2 tygodnie starsze, może je gdzieś tam w końcu podkuliła i złożyła sie jak scyzoryk hehe.

reklama
ladne macie baloniki:-)ja nie moge wstawic zadnego zdjecia bo mi sie czerwona krecha pojawia:wściekła/y:juz napisalam do moderatora ;-)

Mi tez sie pojawila czerowna krecha i usunelam wiekszosc zdjec......i jest w miare ok.Tzn moge wstawic zdjecie nowe ale nadal mam 3/4 pola czerwonego......

A mnie nie było od... końca listopada.
Ale dopiero teraz mam neta na nowym mieszkanku.
Mój brzuszek dzisiaj 24t4d

No właśnie dziewczyny, u mnie jest cała czerwona kreska i lipa, nie mogę zdjęcia żadnego wstawić od kilku dni. O co chodzi? Mam wklejonych zaledwie kilka zdjęć...Co robić?

reklama
Ewunia - jaaaaaki BANDZIOSZEK!!!!!! :-)
Rewelka!! Wreszcie któras ma taką banię z przodu jak ja :-D
Oczywiscie to komplement z mojej strony - ja uwielbiam swoją "dynię" haha, bo reszta tu się chwali jakimis takimi marnymi tymi domkami... :sorry2:
Dziewczyny - nadrabiac za nami i tyć mi tu prosze ładnie z przodku! :tak:

Do góry