reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków

a to my, w prawie 18 tygodniu
pict2335fj5.jpg
pict2336kn8.jpg

reklama
Oj piękne piękne te brzuszki szkoda że ja nie mogę sie pochwalić bo w porównaniu z wami to ja mam malutki :-( choć to dziś powinnien zaczynać sie 17 tydzień .Może to dlatego że to pierwsza ciąża ,ale mam nadzieje że już niedługo zacznie szybko róś i wtedy dopiero zobacze jak to tatuś mówi . mi to tylko na poczatku ciąży ostro poszło w biodra tak że już w 2 miesiącu to we wszystkie spodnie sie nie miesciłam. Teraz czekamy aż dzidzi sie wkurzy i w końcu rozepcha brzuszek:-D

Mamy majowe, wasze brzuszki są cudowne, ja też rok temu przeżywałam to co każda z was (majówka 2007), a teraz od pół roku tulę i oglądam swoje maleństwo już po drugiej stronie. Czas tak szybko pędzi, szczególnie już jak maleństwo pojawi się już na świecie, nie oglądniecie się, a a tu pojawią się majówki 2009. Jeszcze niedawno, fotografowałam swój brzuszek, potem tuliłam maleństwo, którego główka mieściła mi się na dłoni, a teraz maleństwo już samo siedzi i próbuje się przemieszczać i waży ponad 8 kg!. Naprawdę te chwile brzuszkowe są niezapomniane, niedługo zaczniecie coraz mocniej odczuwać pierwsze ruchu, a pierwsze chwile z maleństwem jeszcze piękniejsze. A już jak obdarzy was uśmiechem, to was zaczaruje. Życzę wam wszystkiego najlepszego, jak najmniej ciążowych dolegliwości, jak najwięcej czasu na przygotowania się do tego pięknego daru jakim jest macierzyństwo. I nie martwcie się, że sobie nie poradzicie, jak się dziecko urodzi, to wszystko samo przychodzi.

reklama
Do góry