reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych brzuszków

reklama
OOOO Iwonka i ty się ukazałaś w takich spodenkach. Mi się wydaje że brzuszek od ostatniej twojej sesji znacznie urósł, może tobie się wydaje bo masz go na codzień;-);-);-) Bardzo mi się podoba, już prawdziwy dzidzusiowy domek:happy2::happy2:

Iwonka pieknie :tak:
ufff... az mi kamień spadł z serca bo myslałam że tylko ja mam taki duży :-p;-)

ale tak poważnie to popatrz ..mamy maluchy w podobnym wieku i kolejne ciaże tez i wydaje mi sie że etraz jakoś te brzuszki szybciej rosną ...przy pierwszej ciązy tak nie było :no:

Iwonko jednak wrzuciłas fotki "małego" brzusia :-D Toż to całkiem duży domek i sporo urósł od ostatniej sesji :-). W drugiej ciąży szybciej te brzuszki wywala :-)

Lady
no w pierwszej ciazy to dopiero w 5 miesiacu cos zaczelo mi byc widac a teraz praktycznie od poczatku ciazy w moment brzych mi wyskoczyl a najgorsze jest to ze juz nie mieszcze sie w zadne jeansy i nie mam w czym wychodzic po za dom.Niestety nie mam zimowych ciazowych ubran...

Fajne brzuszki, ale faktycznie te w drugiej ciąży szybciej rosną. Niestety... Jakoś mnie to tak bardzo nie cieszy, a was?

Fajne brzuszki, ale faktycznie te w drugiej ciąży szybciej rosną. Niestety... Jakoś mnie to tak bardzo nie cieszy, a was?

no własnie ..ale wkurza mnie juz jak jakas jedna z druga mnie dorwie na ulicy i sie zaczyna ....oj widze że juz brzuszek duzy to keidy bedziesz miała maleństwo ...a ja odpowiadam ze w maju a one ...DOPIERO ? a juz taki brzuch duzy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

noi jak nie zabić ? przeciez nie bede tłumaczyc kazdej z kolei reakcje ciała kobiety na koleja ciaże ...eh :zawstydzona/y:

reklama
Do góry