reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Sliczne brzuszki!!!!!!!!!!!!!
Ewitka synek super przystojny! No my na wigili za rok bedziemy tez miec juz 7 miesieczne szkraby
Ewitka synek super przystojny! No my na wigili za rok bedziemy tez miec juz 7 miesieczne szkraby
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Anusiasac ty normalnie laska jestes,zero brzuszka...trzymasz linie Ha ja tez w pierwszej ciazy dlugo bez brzucha chodzilam.....a teraz zaczynam 19 tydzien i wygladam tak:-):-):-):-):-)
M
madamagda
Gość
Ładnie Iwonka wyglądasz, przynajmniej ciążowo, niejedna może ci zazdrościć. :-):-)
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Iwonka ja mam podobny. A w pierwszej takiego nie miałam.
anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
Anusiasac ty normalnie laska jestes,zero brzuszka...trzymasz linie Ha ja tez w pierwszej ciazy dlugo bez brzucha chodzilam.....a teraz zaczynam 19 tydzien i wygladam tak:-):-):-):-):-)
Bardzo Ci dziękuję Iwonko, ale ja nie mam jeszce takie slicznej Córci jak Ty, a podobno w drugiej ciąży brzuszek rośnie troszkę szybciej ;-);-);-) a Twój jest naprawdę śliczniusi...
hej,mam na imię Ewelina i jestem w 20 tygodniu ciąży,dopiero dołączyłam do waszej społeczności,też mam fajne zdjęcia mojego brzuszka i wkrótce je zamieszczę.
:-)
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witaj na majowkach:-)Gratuluje ciazy i zapraszam na watek glowny na pogaduszki oraz inne wateczki majowe:-):-):-):-):-)hej,mam na imię Ewelina i jestem w 20 tygodniu ciąży,dopiero dołączyłam do waszej społeczności,też mam fajne zdjęcia mojego brzuszka i wkrótce je zamieszczę.
Anulaaa super duuuzy brzunio:-)