reklama
hey dziewczeta dziekuje za komplementy
dzidzius mam nadzieje ze bedzie zdrowy i wszytko mial na swoim miejscu
hmm tez jestem ciekawa jakie dzidzi bedzie bardziej czekoladowe czy bardziej karmelowemojego meza siostra tez wyszla za maz za mlecznego czlowieka no i ma dwie corki o karmelowej karnacji ale z kreconymi wloskami i czarnymi oczkami ale witac od razu ze nie sa czysto mlecznebo te wlsoy te ustka te oczka te pupy
a Rusaleczko my mieszkamy jak narazie na stale w Holandii to tutaj jest normalne mieszane paryale w Polsce na wakacjach ,wygladamy orginalnie
pozdrawiam
dzidzius mam nadzieje ze bedzie zdrowy i wszytko mial na swoim miejscu
hmm tez jestem ciekawa jakie dzidzi bedzie bardziej czekoladowe czy bardziej karmelowemojego meza siostra tez wyszla za maz za mlecznego czlowieka no i ma dwie corki o karmelowej karnacji ale z kreconymi wloskami i czarnymi oczkami ale witac od razu ze nie sa czysto mlecznebo te wlsoy te ustka te oczka te pupy
a Rusaleczko my mieszkamy jak narazie na stale w Holandii to tutaj jest normalne mieszane paryale w Polsce na wakacjach ,wygladamy orginalnie
pozdrawiam
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Jejcia,ja kiedyś dałabym sie pokroić za to żeby mieć karmelowego bobaska Kiedyś miałam chłopaka-Araba i tak po cichu marzyłam,że go wykorzystam i spełni sie moje marzenie ;D Ale niestety nasz związek się rozpadł i teraz oczekuję śmietankowego maluszka Ale i tak bbqueen,zazdroszczę!A męża masz przesłodkiego
BbqueenPL - wiem wiem - doczytałam wczesniej, ze mieszkacie w Holandii- swoja drogą - piękne ślicznie tam - tak schludnie, czysciutko!- podobały mi sie - Amsterdam, Rotterdam, Haga..Byłam tam z drużyną piłkarską rok temu w marcu - ba dwiema- plus trenerzy, sedziowie- a ja jedyna dziewczyna i 40 rozbójników - (nie wiem jakim cudem mąż wyraził na to zgodę : niby jako pomoc medyczna ..ale bladego pojęcia nie miałabym jak udzielić pomocy Znajomi organizowali ..wiec pojechałam Fajna przygoda
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
ale sie sympatycznie usmiechacie
nareszcie jakis ruch w naszym temacie zdjeciowym, bo w czerwcowkach akurat jakos sie trafilo, ze malo kto ujawnia swoja buzie, buuuuu
mam nadzieje, ze jeszcze ktos sie skusi i dawajcie fotki, bo ja uwielbiam ogladac
nareszcie jakis ruch w naszym temacie zdjeciowym, bo w czerwcowkach akurat jakos sie trafilo, ze malo kto ujawnia swoja buzie, buuuuu
mam nadzieje, ze jeszcze ktos sie skusi i dawajcie fotki, bo ja uwielbiam ogladac
reklama