reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjecia nasze :)))

BbqueenPL fajne zdjęcia i rzeczywiście niezły luzak z twojego mężusia jak na własny ślub. A swoją drogą będziesz mieć fajnego bobaska, ciekawe czyje geny będą silniejsze. ;D

reklama
Agatko - widac jak szczescie z Was promienieje:))))
BbqueenPL - fajowa z Was para i bedziecie miec sliczne dzieciatko:)))))

hey dziewczeta dziekuje za komplementy:)
dzidzius mam nadzieje ze bedzie zdrowy i wszytko mial na swoim miejscu:)
hmm tez jestem ciekawa jakie dzidzi bedzie bardziej czekoladowe czy bardziej karmelowe:)mojego meza siostra tez wyszla za maz za mlecznego czlowieka no i ma dwie corki o karmelowej karnacji ale z kreconymi wloskami i czarnymi oczkami ale witac od razu ze nie sa czysto mleczne:)bo te wlsoy te ustka te oczka te pupy:)
a Rusaleczko my mieszkamy jak narazie na stale w Holandii to tutaj jest normalne mieszane pary:)ale w Polsce na wakacjach ,wygladamy orginalnie
pozdrawiam

Jejcia,ja kiedyś dałabym sie pokroić za to żeby mieć karmelowego bobaska :) Kiedyś miałam chłopaka-Araba i tak po cichu marzyłam,że go wykorzystam i spełni sie moje marzenie ;D Ale niestety nasz związek się rozpadł i teraz oczekuję śmietankowego maluszka :) Ale i tak bbqueen,zazdroszczę!A męża masz przesłodkiego ;)

BbqueenPL - :) wiem wiem - doczytałam wczesniej, ze mieszkacie w Holandii- swoja drogą - piękne ślicznie tam - tak schludnie, czysciutko!- podobały mi sie - Amsterdam, Rotterdam, Haga..Byłam tam z drużyną piłkarską rok temu w marcu - ba dwiema- plus trenerzy, sedziowie- a ja jedyna dziewczyna:) i 40 rozbójników :):):)- (nie wiem jakim cudem mąż wyraził na to zgodę ::) niby jako pomoc medyczna ..ale bladego pojęcia nie miałabym jak udzielić pomocy :D Znajomi organizowali ..wiec pojechałam :) Fajna przygoda ;)

ale sie sympatycznie usmiechacie :D
nareszcie jakis ruch w naszym temacie zdjeciowym, bo w czerwcowkach akurat jakos sie trafilo, ze malo kto ujawnia swoja buzie, buuuuu
mam nadzieje, ze jeszcze ktos sie skusi i dawajcie fotki, bo ja uwielbiam ogladac :D

reklama
Do góry