reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia nasze :)))

BbqueenPL fajne zdjęcia i rzeczywiście niezły luzak z twojego mężusia jak na własny ślub. A swoją drogą będziesz mieć fajnego bobaska, ciekawe czyje geny będą silniejsze. ;D

reklama
Agatko - widac jak szczescie z Was promienieje:))))
BbqueenPL - fajowa z Was para i bedziecie miec sliczne dzieciatko:)))))

hey dziewczeta dziekuje za komplementy:)
dzidzius mam nadzieje ze bedzie zdrowy i wszytko mial na swoim miejscu:)
hmm tez jestem ciekawa jakie dzidzi bedzie bardziej czekoladowe czy bardziej karmelowe:)mojego meza siostra tez wyszla za maz za mlecznego czlowieka no i ma dwie corki o karmelowej karnacji ale z kreconymi wloskami i czarnymi oczkami ale witac od razu ze nie sa czysto mleczne:)bo te wlsoy te ustka te oczka te pupy:)
a Rusaleczko my mieszkamy jak narazie na stale w Holandii to tutaj jest normalne mieszane pary:)ale w Polsce na wakacjach ,wygladamy orginalnie
pozdrawiam

Jejcia,ja kiedyś dałabym sie pokroić za to żeby mieć karmelowego bobaska :) Kiedyś miałam chłopaka-Araba i tak po cichu marzyłam,że go wykorzystam i spełni sie moje marzenie ;D Ale niestety nasz związek się rozpadł i teraz oczekuję śmietankowego maluszka :) Ale i tak bbqueen,zazdroszczę!A męża masz przesłodkiego ;)

BbqueenPL - :) wiem wiem - doczytałam wczesniej, ze mieszkacie w Holandii- swoja drogą - piękne ślicznie tam - tak schludnie, czysciutko!- podobały mi sie - Amsterdam, Rotterdam, Haga..Byłam tam z drużyną piłkarską rok temu w marcu - ba dwiema- plus trenerzy, sedziowie- a ja jedyna dziewczyna:) i 40 rozbójników :):):)- (nie wiem jakim cudem mąż wyraził na to zgodę ::) niby jako pomoc medyczna ..ale bladego pojęcia nie miałabym jak udzielić pomocy :D Znajomi organizowali ..wiec pojechałam :) Fajna przygoda ;)

ale sie sympatycznie usmiechacie :D
nareszcie jakis ruch w naszym temacie zdjeciowym, bo w czerwcowkach akurat jakos sie trafilo, ze malo kto ujawnia swoja buzie, buuuuu
mam nadzieje, ze jeszcze ktos sie skusi i dawajcie fotki, bo ja uwielbiam ogladac :D

reklama
Do góry