reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia nasze i naszych brzuszków :)

no wiecie co aż głupio pokazywać mi moje brzuszysko, u mnie raczej pępek będzie wypukły tak jak w poprzednich
a to my jakoś tak 19 ti 2,3 dni, kilka dnie temu robione
Zdjęcie0113.jpgZdjęcie0109.jpg

reklama
klaudia no następna z figura modelki, slicznie :-)
lenka ale słodki brzusio:-)

no to teraz mój 21t3d

Załączniki

• 100_1046.jpg
    100_1046.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
pieknye brzuszki!!!
ja linie mialam pod koniec ciazy:)
teraz mam na wzgorku lonowym na brzuchu jeszcze nie..
pepek mi wyskoczyl ale nie wystaje poza brzuch ale nie jest juz gleboko i tuz przy skorze sie znajduje (normalnie moj pepek jest gleboko schowany)
ale tak juz jest jak macica idzie do gory ze pepek przestaje byc tak schowany:)'

Dotkass piękny brzuszek, super fotki :-) ja mam też wklęśnięty.
Paulina malutki, uroczy domek.
white_orchid kolejny malusi brzuszek :-)

klaudia011 super brzuszek
lenka21 wow, piękny brzusio :-)

Oliwka 36 piękny domek.
Ja też linię miałam jakoś pod koniec, ale nie jakąś mega widoczną.

Dotkass przepraszam że tak bezpośrednio, ale masz świetną figurę, tzn budowę ciała (to moje takie zboczenie, też zawodowe) a jak to nazwałaś kaczy tyłeczek jest po prostu bardzo sexy :)
hehe bardzo apetycznie wygląda Twój brzuszek, super :biggrin2:

Paulinka świetnie się prezentuje domek Twojej Basieńki :tak:
White laseczka z Ciebie nie z tej ziemi, czekam na jeszcze większe efekty ciąży :-D
Klaudia mega fajnie wygląda brzuszek, super kształty ;-)
Lenka o jaki okrąglusi brzusiolek, normalnie do schrupania :-)
Oliwka śliczny brzuszek, apartament 5*:tak:

Gratulacje dziewuszki brzuszki pierwsza klasa i będzie jeszcze lepiej :-D

reklama
alex, nie masz za co przepraszać, lubię bezpośredniość :tak: dziękuję ślicznie, gdyby nie kilka mankamentów typu celulit i opuchnięte nogi to była bym w pełni zadowolona, ale co tam, noszę pod serduchem Skarb, więc mogę wyglądać jak wyglądam, odbiję sobie po porodzie :-)

Oliwka, brzunio cudny, a w tym lustrze wygląda jeszcze fajniej :-D

Do góry