reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia nasze i naszych brzuszków :)

reklama
Phel nawet nie wiesz ile sadła dostałam przez pierwsze tygodnie jak mnie mdliło (widać fale na plecach hahaha), nie jadłam tylko żarłam (bo juz nie chcę przeklinać) na potęgę wszystko co smażone fryty z majonezem, schabowe, ziemniaki polane tłuszczem itd. bo tylko po tym się czułam lepiej...
zobaczymy jak po ciąży się zmieni ciało, ale mam chytry plan i już kolekcjonuję płytki z Shape z ćwiczeniami!!!
( całe szczęście kocham sport)

Phel ale jaka Ty jesteś szczuplizna!!!
Ja mam +5 także tak jak większość, a jestem jedną z ostatnich terminowo!!!:-D u mnie w rodzinie tyje się ponad 20kg a dzieci mają ponad 4 kg, wiec jak mi lekarka powiedziała że powinnam dobić max do 11kg tą ją zwyczajnie wyśmiałam :-D:-D:-D skąd mam wiedzieć jak moje ciało się zachowa, staram się jeść zdrowo, ale nie odmawiam sobie jak mam na coś ochotę...
ogólnie bokiem tak nie widać ale wszystko mi wchodzi w uda, tzw bryczesy :-D:-D:-D góra rozmiar 34,36 , dół 38,40 także jestem GRUCHA jak nic!!!

Ostatnia edycja:
Iza ja jeszcze tak mam, prawie nie widać jak leżę, a jak wstanę od razu boom!!!:-D

Oliwka daj spokój, ślicznie wyglądasz, obyś się dobrze czuła, a na resztę wiesz...ciepłym moczem:-D

Ostatnia edycja:
Ale tutaj wysyp brzuchów :p
To i ja mój wkleję ;) . Zdjęcie z wczoraj.

20121204_201819.jpg

Nie widać tych moich +10kg, bo wszystko w uda i dupę idzie :/

Lenka Oliwka piękne brzuszki i figurki też niczego sobie!!!
aaaa19 super wyglądasz- szczupło i taki okrąglutki brzuszek
alex no prawie idealnie się wkomponowałaś w lustro ;-) Brzusio pierwsza klasa!!
dotkass uwielbiam Cię czytać!!! i lubię Twoje podejście do krągłości!! Mi niestety tego brakuje i jakoś ciężko mi zaakceptować zmiany zachodzące w moim ciele (wiem, jestem głupia, bo powinnam się cieszyć a nie dołować, ale nie potrafię).

reklama
Do góry