reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia nasze i naszych brzuszków :)

white, ja to jak patrzę na Twoje zdjęcia brzunia to wogóle się nie zmienia :-)

czasem tez mam takie wrazenie, ale jak tak sie wpatruje w zdjecia tydzien po tygodniu to widze te mikro roznice :-D
myslalam ostatnio zeby moze zaczac sobie mierzyc obwod, bo to rosniecie byloby bardziej namacalne tylko nie wiem w ktorym miejscu sie taki ciazowy brzuch mierzy :confused:

White malutki masz jeszcze brzusio, ale wiesz co ja też długo miałam maleńki a po 21 tygodniu dość szybko podrósł. Już nawet P. się śmieje, że jestem jego kuleczką :-D

nooo po obzarstwie swiatecznym, ktore juz niebawem (jupii ;)), na pewno szybko podrosnie hehe :-D

reklama
Pulinka śliczny brzuszek, ja BB też mam włączone prawie 7/24H hehe

white niesamowity ten twój brzuch, w życiu bym nie powiedziała że jesteś w 21tc!!!!:szok::szok: Ciekawa jestem jaki będziesz mieć pod koniec, bo np po mojej koleżance do samego końca nie było widać że jest w ciąży.

Ja też mam nadzieję że mój pępek zostanie taki jakie jest, te wystające trochę mnie przerażają.....

po mału wszytkie mają już brzuchy ;-) fajnie ;-) a powiedzcie mi o co chodzi z ta czarna linia? ja póki co nie mam, ale koleżanka mówiła, że ona miała mega widoczną tą linię, i brzydko to wygląda. Skąd ona się bierze?

ja w pierwszej ciąży miałam taką linie od pępka w dół co prawda mam ciemną karnacje, ale moja koleżanka blondynka o jasnej karnacji w pierwszej ciąży niemiła jej w ogóle a w drugiej miała więc nie wiem czym to idzie, ja jak na razie jej nie mam ale nie przeszkadzała mi w niczym.

Ja w ciaży z Tosią prawie w ogóle nie miałam tej ciemnej linii, no może pod sam koniec jak się mocno wpatrzyć to coś można było zobaczyć. A mam jasną (nawet bardzo) karnację. Więc może to rzeczywiście ma wpływ?

U mnie brzucho już takie wielkie, że drugi raz ustąpiono mi miejsca w tramwaju. Ciekawe ze tylko młode kobiety ustępują...

Zdjęć nie robię, bo mnie trochę to brzuszysko dołuje... zaczynam się czuć jak hipopotam, a to ledwie połowa ciąży. W pierwszej ledwo było coś widać na tym etapie..

Dorotko ,Paulina, white - macie naprawdę śliczne i zgrabniutkie brzuszki!! aż miło popatrzeć na każdy!! :-)

a tu mój - przed momentem zdjęcie robione ;-)

Załączniki

• IMG_0583.jpg
    IMG_0583.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 50
klaudia, jeszcze w normalnych spodniach chodzisz, ja to już dawno zapomniałam co to ubrania nie ciążowe ;-):-D śliczny brzunio, ale i Ty raczej do grubasków nie należysz :tak:

SUUUUPER BRZUSZKI ;) niektóre z Nas (każdy wie które) wyglądają jak modelki a nie przyszłe mamy!!!Ja mimo że ważę 52 kilo brzuch mam już pokaźny. Jeśli mój M wpuści mnie w domu na chwilę to także sie pochwalę.

reklama
po mału wszytkie mają już brzuchy ;-) fajnie ;-) a powiedzcie mi o co chodzi z ta czarna linia? ja póki co nie mam, ale koleżanka mówiła, że ona miała mega widoczną tą linię, i brzydko to wygląda. Skąd ona się bierze?

-to sprawka hormonu, ale kurczę, nie pamiętam jakiego:baffled: u jednych kobiet jest mega steżenie- wtedy linia się pojawia, a u innych jest niskie-stąd jej brak. nazywa się to " negra" czy jakoś tak:happy2:

ja miałam taką w poprzedniej ciązy. teraz jej nie mam.

Do góry