reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia lipcowych maluszków - BEZ KOMENTARZY

reklama
To znowu MY:)

zdjecie pt: WIELKIE ZDZIWKO:):)

A tu sprawdzam czy nikt nie widzi..........

IIII WIELKA UCIECZKA:):) niestety nieudana....

Załączniki

• 100_9997.jpg
    100_9997.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 399155Tak juz sie sama bawie zabaweczkami , gadam do nich i krzycze na nie jak sa niegrzeczne bo spadna sobie

Zobacz załącznik 399158A tutaj jak bardzo ciezko rozstac sie ze smoczkiem

DSC0000213.jpgZabawki na macie tez sa ciekawe mozna z nimi pogadac sobie ,

Taki grzeczny jest mój kochany aniołeczek , wszystko ja interesuje gdzie tylko sie połozy

Ostatnia edycja:
A to ad. moich ostatnich upodobań do siedzenia - na pierwszym obok tatusia na półsiedząco oglądam sobie tv, a na drugim to już sama próbuję siadać. Nie jest łatwo bo mama mówi, że muszę się sama trzymać jak chcę się podciągać więc walczę. Co prawda jeszcze się strasznie chwieję jak już usiądę ale strasznie mi się podoba...
Zobacz załącznik 399525Zobacz załącznik 399526

No cioteczki, to ja Nicolette ^^ juz potrafie utrzymac w rece grzechotke a pozniej wlozcy ja sobie do buzi :zawstydzona/y:i jak mnie dobrze usadza na fotelu to i siedziec potrafie, choc nie forsujemy sie zbytnio, na siedzenie przyjdzie jeszcze czas. A gdy bylismy w polsce to mama kupila mi misiowa czapeczke na zime :laugh2:no istny ze mnie mis pluszaczek. No i gdy mnie klada na brzuszku to utrzymuje glowke wysoko i prosto, o tak jak na zdjeciu! jeszcze troszke i bede biegac :-D :rofl2:

Załączniki

• CIMG1187.jpg
    CIMG1187.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 73
  • 2011-10-17 12.12.12.jpg
    2011-10-17 12.12.12.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 58
  • 2011-10-16 16.29.03.jpg
    2011-10-16 16.29.03.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 60
  • 2011-10-17 19.12.13.jpg
    2011-10-17 19.12.13.jpg