Harinka
Fanka BB :)
A to nawet nie wiedziałam że są nowe. To wszystko tak szybko się zmieniaPewnie, zerknę jeszcze raz, ale z tego co kojarzę to na olx brakuje tych nowszych modeli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to nawet nie wiedziałam że są nowe. To wszystko tak szybko się zmieniaPewnie, zerknę jeszcze raz, ale z tego co kojarzę to na olx brakuje tych nowszych modeli
DziękiFaktycznie wygląda pieknie
Te nowe są śliczne, my mamy różowy z takiej pikowanej tkaninyA to nawet nie wiedziałam że są nowe. To wszystko tak szybko się zmienia
PopieramA to mój beżowy, wg mnie najładniejszy kolor wśród baby hug-ów
Zobacz załącznik 1442608
Hej, ja też czytalam, żeby postawić jednak na inny materacyk i kupilam taki polecany przez fizjoterapeutkę, pasuje idealnieCzesc, odgrzewam temat. Co prawda kupa czasu do zakupow, ale wiadomo ze rozgladam sie. Ostatnio rodzilam 8 lat temu, sporo sie pozmienialo. myslalam o baby hug ale znajoma mi powiedziala, ze to sie w ogole do spania nie nadaje zmartwilam sie faktycznie tak kiepsko sprawa z materacykiem wyglada?
dzieki, wezme pod uwagę ten materacHej, ja też czytalam, żeby postawić jednak na inny materacyk i kupilam taki polecany przez fizjoterapeutkę, pasuje idealnie
U mnie tak samo. Dokupiłam materac. Czasem jeszcze kładłam pod dziecko rozłożony rożek. Też miałam druga przerwę od poprzedniego malucha . I porównując bez huga i z to nie ma o czym mówić. Bez huga jak bez ręki .Hej, ja też czytalam, żeby postawić jednak na inny materacyk i kupilam taki polecany przez fizjoterapeutkę, pasuje idealnie
A powiedz traktujesz to jako faktycznie łóżeczko czy raczej jako dodatkowe miejsce do drzemki, odłozenia „na chwilę”?U mnie tak samo. Dokupiłam materac. Czasem jeszcze kładłam pod dziecko rozłożony rożek. Też miałam druga przerwę od poprzedniego malucha . I porównując bez huga i z to nie ma o czym mówić. Bez huga jak bez ręki .