reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

W imieniu dzieci dziekuje za komplementy.Kinga sie ucieszyla jak jej pokazalam bo zawsze mowi ze Julka jest ladna a ona nie:baffled:

Aenye-maly boski,prawdziwy mezczyzna normalnie

reklama
Filip mnie powalił, z krawatem i świetną minką z jedzenia święconki:-D
Pyza bomba:tak: i taka śliczna sukienusia:-)
Jukka - sliczne dziewczynki:tak: obie
Kinga - Filip jak zwykle podrywacz

jukka masz strasznie ładne dziewczynki!!!!!!!!!!!
Filipek relaksujący się przed tv super!!!!! taki dorosły!!
maja Mariczka się strasznie zmieniła!!!

troche psoty:

sesja lustrzana

lustrorf8.jpg

lustro4ne7.jpg

lustro3bh7.jpg

lustro2zc4.jpg

Filipek dla mnie the best z balonami :tak::-):-) Elegant z niego niezly, taki rzeczywiscie sie dorosly wydaje :happy:

Oli i Iggy rzeczywiście mega loki. Oli świetny jak marszczy nosek :-D A Iggy taki słodki pyzak :-)

Kate, Nat chociaż nie będzie lysa na starość :tak: Mój tez ma takie łyse włosy, dopiero mu się zagęszczają teraz, ale grzywkę do podcięcia to będzie chyba za 2 lata miał dopiero. Ja w ogóle bym mu zapuściła włoski, bo ma LOCZKI, co dla mnie jest super fajne, bo u mnie nikt w rodzinie nie ma. Ale znowu straszne mu się czupury robią i chyba znowu trzeba go ściąć... bo on ma te loczki takie dziwne, że strasznie sterczą w różne strony, nie da się tego opanować zupełnie, po prababci odziedziczył sterczliwość. I wygląda trochę z lekka tragicznie jak ma dłuższe :-D

reklama
Sa_raa-swietne zdjecie to przed kominkiem.Oli pozuje jak prawdziwy model!

Sugar-zgadzam sie z dziewczynami Iggy cudne loki.Jak aniolek!

Do góry