reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

W imieniu dzieci dziekuje za komplementy.Kinga sie ucieszyla jak jej pokazalam bo zawsze mowi ze Julka jest ladna a ona nie:baffled:

Aenye-maly boski,prawdziwy mezczyzna normalnie

reklama
Filip mnie powalił, z krawatem i świetną minką z jedzenia święconki:-D
Pyza bomba:tak: i taka śliczna sukienusia:-)
Jukka - sliczne dziewczynki:tak: obie
Kinga - Filip jak zwykle podrywacz

jukka masz strasznie ładne dziewczynki!!!!!!!!!!!
Filipek relaksujący się przed tv super!!!!! taki dorosły!!
maja Mariczka się strasznie zmieniła!!!

troche psoty:

sesja lustrzana

lustrorf8.jpg

lustro4ne7.jpg

lustro3bh7.jpg

lustro2zc4.jpg

Filipek dla mnie the best z balonami :tak::-):-) Elegant z niego niezly, taki rzeczywiscie sie dorosly wydaje :happy:

Oli i Iggy rzeczywiście mega loki. Oli świetny jak marszczy nosek :-D A Iggy taki słodki pyzak :-)

Kate, Nat chociaż nie będzie lysa na starość :tak: Mój tez ma takie łyse włosy, dopiero mu się zagęszczają teraz, ale grzywkę do podcięcia to będzie chyba za 2 lata miał dopiero. Ja w ogóle bym mu zapuściła włoski, bo ma LOCZKI, co dla mnie jest super fajne, bo u mnie nikt w rodzinie nie ma. Ale znowu straszne mu się czupury robią i chyba znowu trzeba go ściąć... bo on ma te loczki takie dziwne, że strasznie sterczą w różne strony, nie da się tego opanować zupełnie, po prababci odziedziczył sterczliwość. I wygląda trochę z lekka tragicznie jak ma dłuższe :-D

reklama
Sa_raa-swietne zdjecie to przed kominkiem.Oli pozuje jak prawdziwy model!

Sugar-zgadzam sie z dziewczynami Iggy cudne loki.Jak aniolek!

Do góry