reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
Dziękuje, ale wiecie co dziewczyny. Zrobiło mi się bardzo przykro, że nie chcecie mi dać dostępu do waszej galerii i że boicie się że zasypie wasz zamknięty wątek swoimi fotkami. Fakt, że bardzo dużo mam zdjęci dzieci, bo to moje hobby a dzieci to moje życie. Myślałam, że się z wami zaprzyjaźnie, ale chyba nic z tego:-(
Stwierdziłam, że jeżeli tak się boicie nadmiaru moich zdjęć, to zabiore je stąd i więcej nie będę wam zawracać głowy nimi, ani zasypywać nikogo.
Z wielką przykrością pożegnam się z wami.
Świątecznie życze Wam zdrowia i szczęścia dla was i waszych maluszków i oby nikt was, ani waszych dzieci nigdy w życiu nie odrzucił.

Pa, pa
Scarlet

Scarlet ja myśle, że przesadzasz
spróbuj nas zrozumiec - jesteś dla nas "nowa"
a "zamknełyśmy galerie nie po to żeby ją dla każdej osoby która zapyta o pozwolenie otwierac" jak to jedna z nas trafnie ujęła
kate napisała to co wyraziła większośc z nas
nie odrzucamy Ciebie i Twoich dzieci broń boże, masz cudowną rodzinę i piękne dzieci! Wrzucaj sobie tutaj tyle zdjęc ile tylko chcesz! Każda z nas tu zagląda i widzi i jak ma ochote to też tutaj zdjęcia daje.
Nie obrażaj się bo naprawde nie ma na co
Zostań i nie marudź kobieto;-)

Scarlet ja myśle, że przesadzasz
a "zamknełyśmy galerie nie po to żeby ją dla każdej osoby która zapyta o pozwolenie otwierac" jak to jedna z nas trafnie ujęła
kate napisała to co wyraził ogól
nie odrzucamy Ciebie i Twoich dzieci broń boże, masz cudowną rodzinę i piękne dzieci! Wrzucaj sobie tutaj tyle zdjęc ile tylko chcesz! Każda z nas tu zagląda i widzi i jak ma ochote to też tutaj zdjęcia daje.

otototo - scarlet - zostań;)

Scarlet musisz nas zrozumiec...
jakis czas temu postanowilysmy zamkac galerie, poniewaz krecily sie po forum rozne dziwne osoby. byly jakies akcje z podszywaniem sie pod inne osoby itd...
tu chodzi o dobro naszych dzieci!!
nikt nie powiedzial ze nigdy nie damy ci tego dostepu ale napewno musimy sie lepiej poznac!
daj nam na to szanse!
robisz piekne zdjecia i wiele dziewczyn z przyjemnoscia je oglada!!

scarlet - ja np kocham twoje zdjęcia - zresztą już mówiłam:tak:

sa_raa - kurde, ale ja musze jej ściać grzywkę bo jej strasznie w ocz włazi:tak: Zetniemy na coś a'la Mercunia.:tak:

Scarlet
ja myśle, że przesadzasz
kate napisała to co wyraziła większośc z nas
Leniwie ale szczerze podpisuje się obiema rączkami:tak::tak:

Dita plissss nie ścinaj Natka fantastycznie wygląda. Sprobuj spineczki kiteczki tylko nie ścinaj. Choć Marcunia fantastycznie w swojej fryzurce wygląda;-)

ojejej, no....;-)
No spineczki i gumeczki to jest moment - są natychmiast zdejmowane i wsadzane do paszczaka;-) No niestety - jak na razie- czekam do 28 i ścinamy grzywę;-):tak: Bo sobie wzrok popsuje:cool2::-D

reklama
Scarlet nie chcialysmy Cie urazic
ale nie dalo sie "miło" powiedziec nie
zebys nie czula sie odrzucona zamiescilam zdjecie filipa (laski dolaczyly) po to by przesniesc czesc z zamknietego watku tutaj, tak bys mogla w tym uczestniczyc
nie bede powtarzac ze mamy obawy obawy przed nowymi bo dziewczyny to juz napisaly
i nie gniewaj sie ze obowiamy sie lawiny zdjec Ola (chociaz sa piekne) ale dałas nam popalic z watkiem "krok po korku" i masa dziewczyn nabrala niecheci do tego watku bo to bylo zbyt intensywne, i jakbys w podtekscie chciala powiedziec wasze dzieci sa gorsze (bo ich nie chwalilas) a moje najlepsze
sprawa zostala wyjasniona i wszystko wrocilo do normy, pokazalas klase nie obrazajac sie
mialysmy swoj swiat a ty weszlas do niego zbyt intensywnie ;-) i dlatego mamy obawy ze watek zdjec moglby by powtorka z rozrywki
nie chcialysmy bys sie poczula zle
twoje dzieci sa calym twoim zyciem, ale naszym nie i dlatego potrzebna jest rownowaga
mysle ze mnie zrozumiesz
wrocisz do nas
wkleisz zalegle fotki z dalszych miesiecy zycia Ola
i bedziesz dalej z nami pisala
i ogladala tutaj fotki naszych pociech

pozdrawiam Cie

Do góry