reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

kurz i koty to zupelnie co innego...:tak:zreszta ja ogolnie antykotowa jestem
ja Pyzy nie trzymam sterylnie i tez jestem zdania ze im szybciej sie spotka z bakteriami tym szybciej sie z nimi 'oswoi';-)i poki co sprawdza sie bo jeszcze nie chorowala tfu tfu przez lewe ramie;-)

reklama
hehe, a aj wlasnie koty uwielbiam ;-) znaczy bez przesady, ale zawsze mialam w domu i dzis tez chetnie bym wziela. moze jak Maks podrosnie troche (jak bedzie co najmniej jak Filip) :-)

A tu troszke mojego szkraba i nasz ogrodek...fotki z dzis
2rr9k5x.jpg

jem miesko:)
ipurro.jpg

odpoczywam z tata w ogrodzie
2r5g6pv.jpg

15yvhjs.jpg

69g5j6.jpg

Super śliczniaki wasze dzieciaczki!
Filipek Pati jak wydoroślał! :happy: Dawno go nie było:happy:
Marika jak modelka normalnie :-)
Alicja śliczna dziewczynka z niej, szczególnie w sukieneczce jest przesłodka! :-)

A tu z Majówy demon:
"uuu"
obraz20032wf9.jpg

grzebię w glebie
obraz20067mh6.jpg

I na koniku
obraz20084fo5.jpg

(Potworowi się bardzo podobało, bo konik robił buju buju of kors):happy:

Piotrula jak zwykle pelen usmiech! Kasia gdzie ta Twoja ciaza?????
Pyzula dobrze rzadzi:-). Tez widac uwielbia wkladac wszystko na glowe. I jak jej pasuje.

A to Julka.

Pyzunia boska! a jaki macie śliczny ogród!!!
Juleczka jak modelka normalnie! to foto z jakiegoś kastingu? dziewczyny są bardzo podobne do siebie
Piotruś w piasku słodziak
Agutka pokazuj córcie częściej!! Bardzo łądna z niej dziewczynka

Nonek, te twoje dziewczyny są przepiękne normalnie. Julka jak wyrosła - normalnie z niej już pannica, jakoś się zmieniła ostatnio z takiego dzieciaczka w dziewczynkę :-)

A ciąża mi się wklęsła - tu to w ogóle przebrana jestem za wieśniaka w pożyczonej bluzie, ale real nie ma brzucha prawie wcale (znaczy chodzę w ciążowych bo mnie ciśnie bo twardy, ale generalnie wszystkie kumpele co mają dzieci mają większe brzuchy pociążowe niż mój w ciąży... a to już 20 tydzień ).
Kiedyś może jutro strzelę jakąś fotkę na pamiątkę braku brzucha, pewnie za miesiąc zatęsknię do tego stanu ;-)

reklama
Śliczne fotki:tak:
Nona piekne fotki, a dziewczynki ślicznochy:laugh2:
Kasia Piotruś ma chyba uśmiech przyklejony do buziaka, słodki:-)
Marika z tatusiem the best, ale ona jest duuuuża już
Agutka fajnego masz bąbelka

Zapatrzenie:)

i taaaka byłam szczęśliwa:-D

Do góry