reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

piórkowe ... piórkowe ale za jakiś czas wszystkich nas zaskoczy bójnym włosem:tak:
a dlaczego przezroczysta, .....że jej żyłki widać na główce, mojej małej tez widać ale nie jest przezroczyczysta i Nat chyba też nie...

reklama
To, że przezroczysta, to coś źle?
Bo nie wiem, jak zareagowac;-)

A mi się wydaje, że na żywo ona jest inna niż na fotach?
mam chooooo jowy aparat /tfu, tfu... aparacik/

hehe, ja nie wiem, o c chodzi z tą pzezroczystością, Natalka kate jest żywe srebro, bystra i uśmiechnięta non stop a gaduła, pisenkarka i tancerka boska:-D:-D

u mojej mamy przezroczysta znaczylo bladziocha...moze u Ilony tez:confused: A to nic zlego.
Taka juz Natki uroda moja zreszta tez:tak: chyba ze sie podsmaze na solarce lub sloneczku.

poprostu wyglada jakby skory nie miala tylko cienki pergamin :) wszystkie arystokratyczne zylki na wierzchu :)

cudna dziewuszka... teraz przezroczysta a w przyszlosci bedzie mogla mowic o sobie eteryczna :)

moj nie jeste blady bo bobofruty mu skory zpomaranczowily

nieistotna - ja poproszę o zdjęcia tego marchewkowego odcienia oraz rzuconego włosa bom dawno Filipa nie widziała;-);-):tak:

reklama
Dita prosze

2a7zl01.jpg

281h28p.jpg

6sgcbs.jpg

Do góry