reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

maja co do podobieństwa jasne że widzę że Mriczka do Ciebie podobna np na tych zdjęciach nagusek na nocniku , albo to zdjęcie w kurteczce :tak::tak::tak:, no ale na tych zdjęciach ostatnio wklejonych to za nic by się tauś córci nie wyparł;-)

u mnie to jest tak jak pojedziemy do rodziny Sławka to wszyscy mówią ze to cały tatuś jak był mały tid, a jak pojedziemy do mnie to znowu że to ja jak byłam mała :sorry2:, więc chyba mieszane dziecko mamy, choć bym chciała żeby włosy i karnację po tatusiu miała, on ciemy tzn z tych śniadych ludzi i tylko promyki słońca się pojawią to bez opalania robi się mulat z niego, kedyś na granicy wzięli go za rumuna, zresztą zawsze jak przekraczamy granicę to się nad nim zastanawiają:-:)crazy:

nonku Majeranka śliczna dziewczynka, super lokersy i ładniusiego buziaczka ma... a loczki genetyczne , czy takie z tych przejściowych ???
a ja ponawiam prośbę o zdjęcia starszej pociechy:tak:

Piotruś w huśtawce -fajne, żniwo chorobowe też,
szuflada hihihi:-D....ja bym się bała że mi dno wypadnie:sorry2:

Kinga dla mnie to pierwsze poważniesze minki Filipka bo on zawsze taki uśniechnięty od ucha do ucha

a ja postaram się wieczorkiem coś wkleić:tak:

reklama
Super takie loczki ładne :-)
U demona jakby piorun walnął w kołtun, każdy sterczy inaczej, chyba trzeba będzie go ścinać krótko bo nijak nie da się uczesać go w coś przypominającego lok :-D

Z tymi lokami to nie mam pojecia. Kreca sie same od jakiegos czasu, tzn.odkad zaczely jej odrastac z lysiny. Julce sie tez podkrecaly, ale zupelnie inaczej. Poza tym, ja mialam do 3 r.z. krecone a pozniej proste jak druty. Dopiero jak zaczelam dorastac to znow mi sie zaczely krecic. Macieja ma takie lokowato niewiadmo jakie, ale jego brat to ma istne afro. Wiec nic tylko czekac co z tych jej piorek bedzie.
A Julke wkleje, bo niedlugo bedzie miala cala kolekcje zdjec aktualnych. Mysle, ze pod koniec tyg.

No to, żeby nie było, że Nata nie ma włosów:-D
bardzo proszę:

i nawet spineczki się trzymają, hehehehe:laugh2:

no i idziemy z mamą na podryw, hehe:-)

Nat włos się sypnął ........suuuper uśmiechnięty szogunek, Kate Twój mąż strasznie podobny do mojego kolegi normalnie szok:szok:

nonku z tymi zdjęciam trzymam za słowo:tak:

Natala jest zawsze taka, taka przezroczysta....
a wloski juz pierwsza klasa

mojemu tez sie mocno rzucil wlos na glowie, jeszcze w grudniu mial malo a dzis juz normalne

reklama
Do góry