reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
kasiu strasznie fajna z was rodzinka
siwtne zdjecie
asia taaka juz powazna gwiazda ;-)
a zamyslona natala przeurocza

a ja wrzucam jeszcze

smiesznie

dadonl1.jpg

i powaznie

dddddii1.jpg

ups!

elrn1.jpg

mama ciachnela mi grzywke a tata ubral mnie w co popadlo ;-)

igfg3.jpg

inhalacje chorutka

inhfk6.jpg

innkv4.jpg

tak sobie rano lezymy

mady4.jpg

oddaj ten aparat!

oddajgt7.jpg

taki ze mnie lysol :-p

lysolum6.jpg

mama z krejzi fryzura ;-)

uuha5.jpg

Agutko, recznik z ikei :-)

sugar, superslodkie zdjecia.. szczegolnie rozesmiana niunia z tata i niunia z mama z krejzilokiem ;-) a Iggi na kazdym zdjeciu rozbraja, taki z niego cherubinek sie zrobil..

Kinga
, a siedzacy na ciezarowce Filipek tez sama slodycz..!

kate, a ty dzie???? Asia zmienila fryz, co? a Natala usmiechnieta z zabkami cudna! i te zdjecia w el paso i w saloonie.. czad :-D

Kasia_z Piotruś normalnie niewyglada mi na roczniaka. :tak: pozatym bije z niego tyle radosci na fotkach ze trudno mi sobie wyobrazic go płaczacego;-)
ps Biedny nosek:-(

Sugar ale słodko. Mały ma niesamowity fryz. Elunia słodka jak zawsze i jaka juz duża:szok:.
Ps a te zdjecie jak robisz inhalacje i przygladajacy sie Igi "mamo nie rob jej krzywdy" świetne. (i jak inh. pomagają?)
Kate Natka jak zwykle uśmiechnięta, super radosna i nic sie nie zmienia. za to Asia tak, fajna pannica:tak:
Kinga Filipek jak zwykle uśmeich od ucha do ucha

śliczne zdjęcia!!
Iggy tak poważnieje a Elutek taka już duża!! jej kiedy to mineło
Kate jaka Asia pannica wow! super fotki

jak już się tak rzucacie co ciut Mapeta dla przypomnienia
sory za jakośc ale aparat się popsuł i z telefonu robie:

Ale fotek :-) Ekstra!!
Sugar, Elutek coraz bardziej do ciebie podobny, a Iggy to ma cudne te włoski, normalnie sielski anielski z niego egzemplarz :-)

Kinga - ten twój Filip to przystojniak normalnie jest nieziemski! :-)

Kate - super fotki. Twoja niby łysa (co zawsze marudzisz ;-)) Nat to już się do fryzjera nadaje :-D Wow, jak jej włoski urosły! Super zdjęcia w saloonie :-D A Asia śliczna! :-)

Saraa - fajnie że wrzuciłaś Mapeciątko - dawno nie było. Wyrósł nieźle, chyba mu włoski ściemniały, co?

reklama
Do góry