reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

Maja - boskie zdjęcia, jeju, jaka u was juz wiooosna...:tak::tak:
pingwinek - śliczna Mercunia, wyglada na 3 lata a nie na roczek:-D:-D

reklama
Maja, a u ciebie to chyba nowa fryzura? Super :) Pyza cudna!
Pingwinek, twoja córa to normalnie jak modelka, prześliczna wyrosła!
A młody tak w długim, bo rano zimno dziś było - przymrozek w nocy a u nas kaloryfery już zakręcone, więc ubrałam ;-)

Maja-super kroliczek,w sam raz na swieta

Pingwinek-sliczna coreczka,nie moge sie napatrzec

A wogole to jak patrze na te pogode u was,zielona trawke to az sie chce wiosny.

kilka moich babli

elulapx8.jpg

18rc6.jpg

16lv6.jpg

15il9.jpg

11416765tw7.jpg

86455363jo5.jpg

13qx5.jpg

11ez8.jpg

Ella juz widac, ze bedzie miec charakterek:tak:
Ignas słodki
Piotruś śmieszek, w długim rekawie? za ciezko poznac;-)
Maja booooosko new fryz /rasowo, rasowo... no to ta czarna nimfa the best:-D/
Pyzunia taaaaka duza, sliczna
Mercunia po prostu te włoski, achh....

ogólnie miodzio!!!

troszkę mam zaległości na zdjęciach :happy:
jejku Iggi i Ela rosną jak na drożdzach:tak:
Mercunia śliczna jak zawsze uwielbiam jej kucyki
Pyzula pierwszy raz widzę fajna kobitka, a mamusia nonono......., to w mini super, a te powyżej mi się nie pokazują:-(
Piotrula to mi na rozbójnika wygląda co....????Kasia fajnie masz ułożone płyteczki w kuchni:tak:
aenye fajny macie ten szlafroko-ręcznik, a pufa the best
Filip to taka mała mądralicha -tu łóżko składa tam zębole ładnie myje....

a moja mama skomentowała zdjęcia tak... te wasze dzieci to jakieś takie bardzo rozwinięte są i takie zgrabniutkie.... nic dodać nic ująć;-)

reklama
Do góry