reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
to prawda... ja na swojego spioszka moglabym patrzec godzinami :tak:

to troche mojego:

zaba:

pije mlesio:

dziecko z wszedobylskim balonem ;-)

owocne zakupy ;-)

fajna ta woda...

pozre ja i wszystkie inne!!!

ja zawsze mowilam, ze to tata :-D istny.
ale ze mnie tez cos ma, dopiero od niedawna to dostrzegam ;-) sama nie wiem co. nieraz robi miny jak ja zupelnie, a nieraz - mam wrazenie, ze skora zdjeta z Dejva i mimika tez identiko.

mam nadzieje, ze Maksio bedzie 'moj' ;-)

Świetne. Zwłaszcza te pozycje do spania - widze że wszystkie nasze dzieci mają ulubioną - tyłek w górze;-):-D

heh tez mam fajna fotke jak Agatke raz zastalam, ale jej tu nie pokaze ze wzgledu na to ze przed zasnieciem Agatka zdjela spodenki i pieluche ;)

Wszystkie dzidziole git!!!

super słodziaki wszystkie:cool2::sorry2:

Filiper w kąpieli bosko
Iggy na plcacu zabaw i siostrunia w sukienusi super!
Jukka piękne masz dziewczyny!

reklama
... no przesłodkie te dzieciaczki , pozycje do spania też super
Jukka fajne te Twoje dziewuszki,Julka ma ładne oczęta
Filip z butlą ... jak bym moją widziała taka sama pozycja przy piciu mleczka....ANIOŁEK Z NIEGO :-D
Sugar wózek fajny widziałam u nas w sklepie identyczny, .....ale jesteś do mamy podobna:szok:, dzieciaczki słodkie no i Ela coś mi zaczyna upodabniać sie do tatusia;-)
Mati w torbie fajne tyt " torba na dzieci"

Plumek, Ela Iggi z maskotkami bardzo fajne - słodkie, moja kocha w takich sytuacjach tylko pieluszkę
Kinga a Twój Filipek to sam sobie ten nocniczek podstawił do umywalki:szok:

Do góry