reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

hehe, ale Filipek Kingowy broi!! a taki aniolek z niego, z wygladu, hehehe :-D
jesu, jak dobrze, ze mojemu takie cyrki nie wpadly jeszcze do glowy!!!

Nieistotku
, fajny misiasty mlodzian :-) sliczny ogrodek. gdzie to?

A Ditkowa Nat - jednoczesnie taka slodycz w niej i taki blysk wlasnie 'co by tu zbroic' w tym anielskim oczku, hehe :-)

reklama
Hej!!!
Mati i jego torba na zakupy:-D:-D

Załączniki

• fotki 152.jpg
    fotki 152.jpg
    53,8 KB · Wyświetleń: 23
My nad Wisla.

Załączniki

• fotki 119.jpg
    fotki 119.jpg
    125,8 KB · Wyświetleń: 18
  • fotki 084.jpg
    fotki 084.jpg
    100,3 KB · Wyświetleń: 34
dobra, to espeszili for czarna :-)
zdjecia z listopada wczesnego jeszcze, myslalam, ze wklejalam?

Anheli Session:
Aniol Uzebiony..

Aniol w sluzbie milosci..

Aniol Chodzacy..

Aniol Upadly..

Aniol Rozanielony..

Aniol Odlatujacy z szarej rzeczywistosci..

:-D

znalazlam na kompie wlasnie :-)

O jaaaaaki ślicny aniołek:tak::tak::-D:-D:-D:-D
w samym pampku boskie:-D:-D:-D

joasia - ślicznie nad wisłą:tak::tak:

W ogóle to już mi sie tęskni do oglądania zdjęć plenerowych, ja chcę wiosny!!!:dry:

Aeyne Pięknie. Normalnie niemogę sie napatrzec. Czysty aniołek. Słodko achhhhh

Natka przesłodka a oczka jak jej się świecą.
Filipki ja juz o nich nie wspomne kiedyś napisałam ze jak patrze na waszych kawalerów to aż mi sie zachciewa i co:confused::-D:-D:-D:-D

Mati super fotki.

Aenye Fifol z piorkiem i w pampku przecudny. Zreszta cala seria jest naprawde cool. Bardzo mi sie podoba:-).

reklama
Do góry