reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

A tu my z zoo:
foto20005op5.jpg

I demon obcięty ale juz rozczochrany:
foto20081pv6.jpg

reklama
to ja sie tez w koncu wkleje na otwartym :-)

pozycja do spania Ignacego :cool2:
snc12245dw0.jpg

ide spac :)
snc12248kz4.jpg

snc12250dl5.jpg

nie patrzec na moje wlosy :-p
snc12260ri9.jpg

elutek
snc12266ax0.jpg

snc12271qm7.jpg

tatus i coreczka ;-)
snc12275wv0.jpg

ignacy i psiaki na polach mokotowskich :-)
snc12280xg4.jpg

snc12281rv2.jpg

karuzela
snc12283pd4.jpg

Pan Buła i te oczka błagające o sen, hehe, fajnie:-D:-D

Kasia - popieram - wygladasz kwitnąco. A pomysł z zoo - świetna sprawa. Kurcze, też jakos musze z moim glonem gdzies sie wybrać, ale najbliższe zoo to w Zamościu, myślę,że jak się cieplej zrobi - tez pojedziemy:tak::tak:

Bułka fajny, pozycja do spania taka jak i u mojego bubka:tak: tułek wypięty hihi
Demonek jaki zadowolony że był w zoo:happy2: fajne zdjecia!

Kasia .....no czapka na główce, pewnie Piterek miał radochę w tym zoo, włoski obcięte ale i tak ich dużoooo:tak:
Sugar masz prześliczne dzieci, Iggi - cały tatuś, wypisz wymaluj włoski extra, a Ela to chyba mamusia będzie ...co???

moja Alicja też czasami tak zasypia, moja teściowa ma jakieś chore teorie na temat takiego zasypiania - nawet nie piszę.......bo po co się denerwować

Filip to chyba sam nie wchodzi pomschodach.....:szok:

Filip to chyba sam nie wchodzi pomschodach.....:szok:

hehe no jak stary to jeszcze nie wchodzi coś ty. Ale ze dwa zaliczy, nauczył się u dziadków bo mają domek jednorodzinny i schody po których Filip lubi włazić jak tylko potrafi :happy2:
cwaniaczek a co.. :cool2: niech sie uczy

Kinga, twój Filipek to ciągle się śmieje, strasznie pogodny z niego chlopak :-):-):-)

Agutek - mój też tak śpi. Ogólnie też dlatego śpi bez przykrycia, bo raz na plecach, raz tak, raz na boku, ciągle w ruchu. :-D Teorii jeszcze nie słyszałam na ten temat :-D Możesz napisać w wątku o teściowych... skarbnicy wiedzy :-D

reklama
Sugar mlody ma ekstra czupryne!!!

No i w koncu zobaczylam Elutka, sliczna z niej dzidzia, poki co podobienstwa miedzy rodzenstwem nie ma zadnego!!!

Do góry