reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

Jezu, wreszcie mi sie udalo zobaczyc!
Hania jest genialna!!!!!
Filip debesciak! Jak mu smakuje!
Iggy caly tatus. Blysk w oku to on ma niezly.....:-D
Filip dobrze dzwiga, dobrze sie uczy od dziecinstwa. Te reszte czteropakow tez dzwigal? Jak sie pozniej otwieralo? Wybuchowo?;-):-D
Mercunia to nasza gwiazdeczka!
Piotrula i Lilu no jakies tam podobienstwo jest. Jak dla mnie tez caly tatusiowy Piotrula jest.
Natala ona tylko na zdjeciach taka powazna....:-)

Malpa w kapieli!

reklama
Sliczna Mercunia po prostu sliczna a te jej oczka i wloski.

Filipki swietne chlopaki.
A Kasiu czy to nie narzeczona piotrusia hehe?????

cudne fotki :-)

Atol a Hania naprawde uczy sie juz jezdzic??
super? jak jej to idzie??

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeejku, jakie foty cudne :-)

Nonek, Majeranka pod prysznicem mistrzostwo swiata!

to samo Hanutek!!! jejjku, jaka cudna zimowa kruszyna :tak:

Filip pozeracz swietny :-D

Kingowy Filipek z bronkami - niezle zaczyna :-D od razu z grubej rury ;-)

Pitu i Lilu dla mnie niepodobni ;-) Piotrus to caaaaaaaly tata :-) miniaturka normalnie.

kisss

kicia wczoraj zalozyla narty na nogi i zaczela zjezdzac, bez stresu:-D

ale dzis juz nie chciala jezdzic, nie i juz

mysle ze to taka bardziej zabawa

Dla mnie Kasiu tez bardzo podobni!!
Filipek z piwkami extra i widze ze wszystkie dzieci maja ciagoty do dzwigania
Majeranka fantastyczne wloski ma, cudna wesolosc ma w oczkach.czekamy na wiecej zdjec!
Hania na nartach cudo, trzymam kciuki ze jutro znowu bedzie chciala jezdzic
Nieistotna tez sie zastanawialam czy to porcja dla Filipka bo tak niedawno pisalas ze nie chce jesc:-D

reklama
Do góry