reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

Kasiu superowi jestescie:tak:

a ja wydlubalam nasze foty z pobytu u mojej sis, 2 na ktorych nas widac:-p

Załączniki

• of=50,590,442.jpg
    of=50,590,442.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 68
  • of=50,590,442nn.jpg
    of=50,590,442nn.jpg
    61 KB · Wyświetleń: 67
reklama
obiecana choinka:

no i Wigilia :-)

sNiety Mikolaj ;-)

Artysta:

moje najlepsze prezenty :-) :-) :-)

rodzinka:

starszy brat na uslugach mlodszego:

karmiony:

powozony:

choruszek malutki :-(

mama i tata na lyzwach:

sliczni jestescie wszyscy

Dobra to teraz nasza choinka i troche swiatecznego kiczu
4tneb6.jpg

28i47cy.jpg

29xytuc.jpg

I jeszcze dzielo mojego M...cos go naszlo iszopke zrobil
14bn1e.jpg

2cr7p5g.jpg

Ostatnia edycja:
ślicznie, po prostu ślicznie!!!!

aenye
- a ty jak siostra dwóch przystojniaków, a nie jak mama;-) Grzywka jeszcze ci lat ujęła:tak: Fifi chorutek biedactwo ,ale że ci w ogóle siedzi w masce to szok. Moja musi być w tym czasie zabawiana i nie mam mowy i gumce - mama musi trzymać maskę;-) A Masio sie dorobił ślicznych pucołowatych policzków :-)
Maja - pięknie!!! Uwielbiam świąteczny kicz!!!:tak:
kasu - maluchy same jak bliźniaki! Szok!. Masz jakieś zdjęcie młodych z bliska?

I jeszcze troche nas z dzis

wycieczka do lasu..zimno bylo co widac:)
rk9fdl.jpg

53ok81.jpg

tak bardzo kocham tatusia
23wv0ps.jpg

27y7hc0.jpg

naprawde ja dotknelam hehe
egd4ir.jpg

on chcial mnie pocalowac:)
mtwa35.jpg

Maja, super świąteczne gadżety! :-) Pyza fajny pyzaczek, śliczna baardzo z niej dziewczynka :-) A te oślizgłe potwory to skąd??

Aenye - zgadzam się z Ditą, w tej fryzurze to jak 15stka wyglądasz :tak:

hehe, ja czegokolwiek ze soba nie zrobie, odejmuje sobie lat ;-) takze juz taki moj los ;-)

a co do inhalacji, Fiolek jest mega grzeczny.. dzisiaj mu zrobilam jeszcze jedna, jeszcze lepsza fote :-) normalnie sam siedzi i sie obsluguje, hehe :-D moze nie z rozkosza, ale czuje, ze musi..
za to z Masiem wiekszy cyrk, chociaz i tak swietnie, mysle :-)

choinke za to ja wypatrzylam i sie uparlam, mimo, ze baaaardzo jest gesta, rozlozysta i zajmuje mase miejsca :-D ma dwa czubki i dwa pnie, po jednym dla moich aniolkow :-)
i w ogole, jak co roku, kocham choinke i nie chce myslec o dniu, kiedy bedzie ja trzeba wywalic! urgh! chyba do marca postoi ;-)

maja, fajne dekoracje :-) ja mam tez mase ;-) kazde okno, parapet itepe ;-) uwielbiam to!
zdjatka z lasu fajne :-) a co to za mama chojraczka, co na mroz cienka kurteczyne ubiera?? ;-)

reklama
hehe ja nie wkleje zdjecia choinki, bo jej nie mam
ale wszystkie choinki sliczne, a Dity najpiekniejsza ;-)

e tam Aenyje, nie wygladasz tak mlodo, dziewczyny chca byc mile ;-)
a chlopaki cudne jak zawsze :-D

Marika super smieszka

a teraz troche wizyty u dziadkow

polknelam blekitna pigulke
qs0f4h.jpg

takiej pralki to ja w domu nie mam...
32zrsjs.jpg

co zlego to nie ja
169lvh4.jpg

Bob budowniczy, zbuduje zawsze cos z niczego
155ifl2.jpg

maly podroznik