reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
kasuelf
mama grudniowa'06
Aenye jak zawsze piekne foty! cudni synkowie, widac wielka braciszkowa milosc i jako familia slicznie wygladacie ;-) a choineczka slodka
ślicznie, po prostu ślicznie!!!!
aenye - a ty jak siostra dwóch przystojniaków, a nie jak mama;-) Grzywka jeszcze ci lat ujęła Fifi chorutek biedactwo ,ale że ci w ogóle siedzi w masce to szok. Moja musi być w tym czasie zabawiana i nie mam mowy i gumce - mama musi trzymać maskę;-) A Masio sie dorobił ślicznych pucołowatych policzków :-)
Maja - pięknie!!! Uwielbiam świąteczny kicz!!!
kasu - maluchy same jak bliźniaki! Szok!. Masz jakieś zdjęcie młodych z bliska?
aenye - a ty jak siostra dwóch przystojniaków, a nie jak mama;-) Grzywka jeszcze ci lat ujęła Fifi chorutek biedactwo ,ale że ci w ogóle siedzi w masce to szok. Moja musi być w tym czasie zabawiana i nie mam mowy i gumce - mama musi trzymać maskę;-) A Masio sie dorobił ślicznych pucołowatych policzków :-)
Maja - pięknie!!! Uwielbiam świąteczny kicz!!!
kasu - maluchy same jak bliźniaki! Szok!. Masz jakieś zdjęcie młodych z bliska?
..aenye
Mama grudniowa'06
hehe, ja czegokolwiek ze soba nie zrobie, odejmuje sobie lat ;-) takze juz taki moj los ;-)
a co do inhalacji, Fiolek jest mega grzeczny.. dzisiaj mu zrobilam jeszcze jedna, jeszcze lepsza fote :-) normalnie sam siedzi i sie obsluguje, hehe moze nie z rozkosza, ale czuje, ze musi..
za to z Masiem wiekszy cyrk, chociaz i tak swietnie, mysle :-)
choinke za to ja wypatrzylam i sie uparlam, mimo, ze baaaardzo jest gesta, rozlozysta i zajmuje mase miejsca ma dwa czubki i dwa pnie, po jednym dla moich aniolkow :-)
i w ogole, jak co roku, kocham choinke i nie chce myslec o dniu, kiedy bedzie ja trzeba wywalic! urgh! chyba do marca postoi ;-)
maja, fajne dekoracje :-) ja mam tez mase ;-) kazde okno, parapet itepe ;-) uwielbiam to!
zdjatka z lasu fajne :-) a co to za mama chojraczka, co na mroz cienka kurteczyne ubiera?? ;-)
a co do inhalacji, Fiolek jest mega grzeczny.. dzisiaj mu zrobilam jeszcze jedna, jeszcze lepsza fote :-) normalnie sam siedzi i sie obsluguje, hehe moze nie z rozkosza, ale czuje, ze musi..
za to z Masiem wiekszy cyrk, chociaz i tak swietnie, mysle :-)
choinke za to ja wypatrzylam i sie uparlam, mimo, ze baaaardzo jest gesta, rozlozysta i zajmuje mase miejsca ma dwa czubki i dwa pnie, po jednym dla moich aniolkow :-)
i w ogole, jak co roku, kocham choinke i nie chce myslec o dniu, kiedy bedzie ja trzeba wywalic! urgh! chyba do marca postoi ;-)
maja, fajne dekoracje :-) ja mam tez mase ;-) kazde okno, parapet itepe ;-) uwielbiam to!
zdjatka z lasu fajne :-) a co to za mama chojraczka, co na mroz cienka kurteczyne ubiera?? ;-)
..aenye
Mama grudniowa'06
a tak w ogole to wrzucilam zdjecie Masia-golasia na zamkniety, zobaczcie, jaki z niego grubasek, hehehe
reklama
Roni21
Spider's Web
hehe ja nie wkleje zdjecia choinki, bo jej nie mam
ale wszystkie choinki sliczne, a Dity najpiekniejsza ;-)
e tam Aenyje, nie wygladasz tak mlodo, dziewczyny chca byc mile ;-)
a chlopaki cudne jak zawsze
Marika super smieszka
a teraz troche wizyty u dziadkow
polknelam blekitna pigulke
takiej pralki to ja w domu nie mam...
co zlego to nie ja
Bob budowniczy, zbuduje zawsze cos z niczego
maly podroznik
ale wszystkie choinki sliczne, a Dity najpiekniejsza ;-)
e tam Aenyje, nie wygladasz tak mlodo, dziewczyny chca byc mile ;-)
a chlopaki cudne jak zawsze
Marika super smieszka
a teraz troche wizyty u dziadkow
polknelam blekitna pigulke
takiej pralki to ja w domu nie mam...
co zlego to nie ja
Bob budowniczy, zbuduje zawsze cos z niczego
maly podroznik
Ostatnia edycja: