reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
etam, nie zdjecia swietne, jeno moj synus :-D fofany maluniek aktorzynka. hehe. serce mi malo z dumy nie peklo :-D chociaz siedzial tylko pod choinka, troche spiewal i tanczyl, kiedy bylo trzeba :-D

troche was zasype nami :-)

Uśmiech modela :)
pc060350.jpg

Z siostrzyczka w ramionach
pc040332.jpg

Nasz księżniczka :)
pc040323.jpg

pc030315.jpg

Urodzinowy tort i dmucham świeczkę
pb300256.jpg

A kuku
pb290210.jpg

Z bratem starszym o tydzień
pb280197.jpg

Kurdupel z niego
pb280193.jpg

Ukochany mis i imieniu KAka
pb230157.jpg

pb230154.jpg

:)
pb230150.jpg

pc080388.jpg

Buziaki dla cioc z BB
pc080390.jpg

wreszcie obejrzałam zdjęcia!!
piękne wszystkie dzieci i każde z osobna!!

cosmo ślicznie Maja wierszyk mówi!!
Pati ja jak zwykle z Twoim młodszym zakochana bezgranicznie!
Nieistotna ja myśle, że byś sobie poradziła ze zrobieniem takiej sesji jaką miała cosmo z dziećmi:tak:Filipek przy choince uroczy!!
Kasia_z chłopcy są świetni. A Pitu na trampolinie i z ciastoliną słodziak!
kamila Twoje dzieciaszki oba urosły, że nie wiem!!

no ta i więcej nie pamiętam:dry:
ale wszystkie zdjęcia mi się bardzo podobały!!

reklama
Oj Ditus wspolczuje...
Ja dzis caly dzien wkladam rzeczy do pralki pozniej przekladam do suszarki i wkladam nastepne do prania.Kuzwa 4 pranie wlasnie wrzucilam.:szok: A pozniej prasowansko.

Wlasnie dostalam cynk ze organizujemy dzis impreze swiateczna dla pracownikow hehe...firma co prawda upada ale poimprezowac mozna:-pChlopaki zrobia zakupy po drodze do domu...nice:-)

Az mnie plecy bola od tego sprzatania.

Do góry