reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia grudniowych dzieciaczków

reklama
scarlet nie kaz sie prosic babo :cool2:

czarna ale czarnulek z tego malutka super
ja zostalam obdarzona jednym platynowym blondynem i mala to w najlepszym wypadku bedzie szatynka heh

Scarlet a to niby dlaczego:confused:??? Robisz świetne zdjecia dzieciaczką;-):tak: a dzieciaczki masz przecudne;-);-)
Sugar Igor ma włoski po Tatusiu i karnację a urodę Mamusi;-)

Scarlet ochlon i dawaj foty :tak:

sugar on to ideal
plan sie udal, jest dziewczynka, pieknaa i do mamy podobna

czarna ale boski maluch. cudny Igor

dzięki kobitki poczekam poczekam a co nie...
Scarlet myślę że powinnaś to przemyśleć i zrozumieć, ja też bym chciała zobaczyć więcej, ale przecież dziewczyny wkleiły też tutaj zdjęcia trudno jest przekazać co się myśli w kilku słowach pisząc, przecież nie widzisz drugiej osoby jej reakcji, zachowania i myślę że ton tej odmowy nie był ostry na zasadzie " nie bo nie", a raczej dziewczyny chcą poprostu zrozumienia i chcą Cię poznać, one są ze sobą od "zawsze " a my to" przybysze z obcej planety" :-):-):-) a przecież jeżeli utrzymasz /utrzymamy/ kontakt z dziewczynami to myślę że kiedyś można wrócić do tematu .... no co TY przecież wiesz komandosi nie pękają :ninja2: tak to było:happy2:

czarna zdjęcia super mała księżniczka bomba, podobna do Tatusia , a Nikola do ciebie, po zdjęciach widzę że niezła z ciebie kobitka.
Sugar Elżunia to chyba tatuńcio, jego na zdjęciach widziałam i myślę że to córuńcia tatuńcia, no i jak na miesiąc to taaaka "rozumna" w tych oczętach
czarna551 to jest chyba Igorka normalnie jak dziewczynka wygląda, czupryna fajna

a wiecie jakie były moje pierwsze słowa jak Alicję wyciągnęli z brzucha ...." o nawet włoski ma" a lekarz na to ja to bym się z czego innego cieszył chyba mu chodziło o to ze zdrowa:sorry2:

dzięki kobitki poczekam poczekam a co nie...
Scarlet myślę że powinnaś to przemyśleć i zrozumieć, ja też bym chciała zobaczyć więcej, ale przecież dziewczyny wkleiły też tutaj zdjęcia trudno jest przekazać co się myśli w kilku słowach pisząc, przecież nie widzisz drugiej osoby jej reakcji, zachowania i myślę że ton tej odmowy nie był ostry na zasadzie " nie bo nie", a raczej dziewczyny chcą poprostu zrozumienia i chcą Cię poznać, one są ze sobą od "zawsze " a my to" przybysze z obcej planety" :-):-):-) a przecież jeżeli utrzymasz /utrzymamy/ kontakt z dziewczynami to myślę że kiedyś można wrócić do tematu .... no co TY przecież wiesz komandosi nie pękają :ninja2: tak to było:happy2:

Agutka może i masz racje, ale mi poprostu zrobiło się przykro i to już nie pierwszy raz tutaj :-(

reklama
Do góry