reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
PYSIA - ja tam znaczacej roznicy nie widze :sorry2:;-) W kazdym razie i jeden i drugi brzuszek sliczny......A mnie sie wydaje ze Ty wiele razy pisalas ze przy Natalce mialas taki wielki brzucho i chcialabys zeby ten teraz juz tez taki byl :-D :cool2:

Pysiu-zdjęcie inaczej zrobione, więc nie wiem, który brzuszek większy;-) A Anetka ma rację-tyle razy pisałaś, że teraz mniejszy brzuszek:confused:

No własnie, pisałam, a jak oglądałam te fotki, to aż sama się zdziwiłam :sorry2::shocked2::-p:baffled:. MOże to przez to, że cała jestem mniejsza, a ostatnio utyłam w całym ciele, czyli ręce, ramiona, biodra i się taka duża czułam, a teraz się nie czuję jak słoń, choć po fotkach chyba brezuszek większy, więc cisza, już nie narzekam. Dzięki za opinie. Kochane jesteście :-);-).

Pysiu ja tez znaczacej roznicy nie widze, i przy Naci i przy Matim brzuszek sliczny :-)
a i bluzeczka ladna na pierwszej fotce ;-)

to moj brzuchol 12 tygodni 1 dzien, wg mnie jest gigantyczny, taki mialam z ewka w okolicach listopada :eek:
(na lustrze widac ewkowe paluchy :dry:)

Załączniki

• brzuch 12t1d 2.10.08.jpg
    brzuch 12t1d 2.10.08.jpg
    458,4 KB · Wyświetleń: 57
reklama
No Stejpa zgadzam sie z Mloda_M sliczny ten twoj brzusio :tak:baaaaaaaaaaardzo mi sie podoba ;-)
a Nikodemkowych paluszkow tez mam wszedzie ;-):-)

Do góry