reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
PYSIA - ja tam znaczacej roznicy nie widze :sorry2:;-) W kazdym razie i jeden i drugi brzuszek sliczny......A mnie sie wydaje ze Ty wiele razy pisalas ze przy Natalce mialas taki wielki brzucho i chcialabys zeby ten teraz juz tez taki byl :-D :cool2:

Pysiu-zdjęcie inaczej zrobione, więc nie wiem, który brzuszek większy;-) A Anetka ma rację-tyle razy pisałaś, że teraz mniejszy brzuszek:confused:

No własnie, pisałam, a jak oglądałam te fotki, to aż sama się zdziwiłam :sorry2::shocked2::-p:baffled:. MOże to przez to, że cała jestem mniejsza, a ostatnio utyłam w całym ciele, czyli ręce, ramiona, biodra i się taka duża czułam, a teraz się nie czuję jak słoń, choć po fotkach chyba brezuszek większy, więc cisza, już nie narzekam. Dzięki za opinie. Kochane jesteście :-);-).

Pysiu ja tez znaczacej roznicy nie widze, i przy Naci i przy Matim brzuszek sliczny :-)
a i bluzeczka ladna na pierwszej fotce ;-)

to moj brzuchol 12 tygodni 1 dzien, wg mnie jest gigantyczny, taki mialam z ewka w okolicach listopada :eek:
(na lustrze widac ewkowe paluchy :dry:)

Załączniki

• brzuch 12t1d 2.10.08.jpg
    brzuch 12t1d 2.10.08.jpg
    458,4 KB · Wyświetleń: 56
reklama
No Stejpa zgadzam sie z Mloda_M sliczny ten twoj brzusio :tak:baaaaaaaaaaardzo mi sie podoba ;-)
a Nikodemkowych paluszkow tez mam wszedzie ;-):-)

Do góry