reklama
STJEPCIA - sliczny brzusio....gigantyczny to on dopiero bedzie , jak Ci szybciej rosnie niz poprzednio
Ja teraz mam to samo - zreszta same wiecie
A ja zbieram sie na odwage i tez cos znowu wkleje....tylko nie tu bo cenzura nie pozwala ;-)
Ja teraz mam to samo - zreszta same wiecie
A ja zbieram sie na odwage i tez cos znowu wkleje....tylko nie tu bo cenzura nie pozwala ;-)
szmina
mamusia Emilki i Filipka
stjepa moim zdaniem tez6 jeszzce malutki i zgrabniutkiale wszystko przed toba ;-)a tak na marginesie to ja jak sie wypne mam wiekszy bez bycia w ciazy
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Stjepa, brzuszek śliczny . Ja na początku myślałam, że mi za wolno rośnie w stosunku do pierwszej ciąży , ale teraz mi się wydaje, że jak na ten tydzień jest większy właśnie teraz niż ostatnio . Ale bez fotek bym tego nie powiedziała. Może też sobie pooglądaj swoje z odpowiedniego tygodnia i sobie porównasz.
Dobranoc, pchły na noc...
wątki mi się pomyliły, ale późno już było...;-)
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Brzuszek z 25 tygodnia+ 3 dni:
oraz 27 tydzień + 2 dni:
no i widać moje rozstępy..., no i nie widać, bo usunęłam foto, żeby nikt niepowołany (zbyt ciekawski nie z kwietniówek) nie patrzył.
oraz 27 tydzień + 2 dni:
no i widać moje rozstępy..., no i nie widać, bo usunęłam foto, żeby nikt niepowołany (zbyt ciekawski nie z kwietniówek) nie patrzył.
Ostatnia edycja:
reklama