reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
fajne te wasze brzucholki:-) tez bym sie chciala pochwalic moim ale mezus nie wrzucil mi fotek z aparatu do kompa a aparat ma ciagle przy sobie:tak: no ale jutro dopilnuje by to zrobil!!!hihi a co do "tego miejsca" to tez zaczynam miec problem no i zeby zalozyc skarpetke albo ogolic nogi:szok: smieszy mnie taka moja niezdarnosc!!!:-) :-) :-)

Rybcia słodką masz córeczkę - buziaki dla niej:********
Koral brzusio pierwsza klasa ;-)
a to mój bębenek:
brzuszekkq6.jpg
[/URL][/IMG]

hej witam piekne brzuszki i ich mamusie !!!

jestem w szoku ze wczesniej tu nie zagladalam!
mam ogromne zaleglosci
widze ze wiekszosci z was wkleja same brzucholki, a ja takich fot za bardzo nie mam ale takie w calosci to tez sie licza nie?
swoja droga chetnie zobacze tez wasze usmiechniete buzie, wklejajcie rowniez swoje calosciowe zdjecia please! jestem bardzo ciekawa jak wygladacie :-p

do zobaczenia,
juz szperam w archiwum, zaraz cos wynajde i wam zapodam :happy:
ps. mloda mamusiu, nie moge zobaczyc zadnego z twoich zalacznikow:confused:

M ktosia czekam na twoje zdjęcia :-) wklejaj, wklejaj!!!!
Ja też bym chciała zobaczyć wszystkie uśmiechnęte buzie wspaniałych kwietnióweczek :laugh2:

i wiecie co tak sobie przypomnialam jak jeszcze przed ciaza odwiedzilam kolezanke zaraz przed jej porodem i sobie pomyslalam ze to musi byc straszne, ze tak jakos spuchla i zbrzydla, a wasze zdjecia sa dowodem na to ze w ciazy sie pieknieje, i udawadniajcie to nadal swoimi fotkami :tak:

na poczatek wklejam moje zdj w 11 tyg, moja dzidzia na monitorku :-)

reklama
Jejciu M ktosia ale fajowe zdjęcie - super nio. Ale macie fajną pamiątke, że ja na takie coś nie wpadłam no :-)
A dzidzie jak słodko widać - super naprawde - czekam na więcej fotek...

Do góry