reklama
szmina
mamusia Emilki i Filipka
fajne te wasze brzucholki:-) tez bym sie chciala pochwalic moim ale mezus nie wrzucil mi fotek z aparatu do kompa a aparat ma ciagle przy sobie no ale jutro dopilnuje by to zrobil!!!hihi a co do "tego miejsca" to tez zaczynam miec problem no i zeby zalozyc skarpetke albo ogolic nogi smieszy mnie taka moja niezdarnosc!!!:-) :-) :-)
Rybcia_21
Fanka BB :)
Dziewczyny słodziutkiem macie brzuszki.Aż miło popatrzeć na was z brzuszkami.A jeszcze lepiej będzie się oglądało zawartości.Pozdrawiam Kwietniowa mamusia 2006
M
m_ktosia
Gość
hej witam piekne brzuszki i ich mamusie !!!
jestem w szoku ze wczesniej tu nie zagladalam!
mam ogromne zaleglosci
widze ze wiekszosci z was wkleja same brzucholki, a ja takich fot za bardzo nie mam ale takie w calosci to tez sie licza nie?
swoja droga chetnie zobacze tez wasze usmiechniete buzie, wklejajcie rowniez swoje calosciowe zdjecia please! jestem bardzo ciekawa jak wygladacie
do zobaczenia,
juz szperam w archiwum, zaraz cos wynajde i wam zapodam
ps. mloda mamusiu, nie moge zobaczyc zadnego z twoich zalacznikow
jestem w szoku ze wczesniej tu nie zagladalam!
mam ogromne zaleglosci
widze ze wiekszosci z was wkleja same brzucholki, a ja takich fot za bardzo nie mam ale takie w calosci to tez sie licza nie?
swoja droga chetnie zobacze tez wasze usmiechniete buzie, wklejajcie rowniez swoje calosciowe zdjecia please! jestem bardzo ciekawa jak wygladacie
do zobaczenia,
juz szperam w archiwum, zaraz cos wynajde i wam zapodam
ps. mloda mamusiu, nie moge zobaczyc zadnego z twoich zalacznikow
M
m_ktosia
Gość
i wiecie co tak sobie przypomnialam jak jeszcze przed ciaza odwiedzilam kolezanke zaraz przed jej porodem i sobie pomyslalam ze to musi byc straszne, ze tak jakos spuchla i zbrzydla, a wasze zdjecia sa dowodem na to ze w ciazy sie pieknieje, i udawadniajcie to nadal swoimi fotkami
na poczatek wklejam moje zdj w 11 tyg, moja dzidzia na monitorku :-)
na poczatek wklejam moje zdj w 11 tyg, moja dzidzia na monitorku :-)
M
m_ktosia
Gość
a to zdj samego brzuchola w 14 tyg
i kolejne w 17 i 19
i kolejne w 17 i 19
reklama