reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

Dzieki Sami ! :-)

ostatnie zdjecie jakim w tej chwili dysponuje to z 16 grudnia 2006
czyli w 22 tyg + 4 dni

a moj aktualny brzucho pokaze jak sie maz zlituje i skopiuje mi foty do komputerka:nerd:

pozdrawiam wszystkie brzuszki, na razie!

reklama
hej kochane dawno mnie nie bylo ale mam duzo na glowie piekne brzuszki macie :) i coraz wieksze moj tez rosnie dzisiaj mam studniowke wiec musze sie szykowac i mam nadzieje ze po studniowke wkleje jakieś zdjecia . m_ktosia nie mozesz zobaczyc bo nie wklejalam nigdy zdjec bo musze sie przyznać jakos nigdy nie robilam ... ale nadrobie zaleglosci pozdrawiam :*

mloda_m to ja w takim razie nie widze twojego suwaczka tylko czerwony maly X,
zycze ci dobrej zabawy na studniowce, zaszalej poki jeszcze ci brzuszek pozwala !!!
i pamietaj: 1 piwo, 1 lampke wina, 1 kawe - mozna!!! :laugh2: :-D :tak:
i czekam na zdjecia!

Widzę że na bieżąco wklejacie zdjęcia Waszych brzuszków. Ale fajnie się ogląda :-) W takim razie ja też dorzucam swoje: to mój brzuszek dzisiaj 25 tyg. i 3 dni.

reklama
Do góry