reklama
moj brzucholini-29 tydzien ciazy
mam nadzieje ze sie udalo
M
m_ktosia
Gość
hana zazdroszcze ci tych dzinsow, bo ja sie nie dopinam nawet w najluzniejszych biodrowkach, wciaz wygladam jak w 5 miesiacu ciazy , ale jak dzidzia ssie to czuje ze sie tam w srodku wszystko obkurcza wiec powinno sie zmniejszac sukcesywnie....
a u mnie na wypisie dziecka jest napisane ze to chlopczyk, ktos sie walnal
kasirko a to zjecie to z kiedy? gdzie snoopiego zostawilas?
czesc buziaczku, fajny brzuszek... choc my rozdwojone, to juz bardziej cenimy sobie pomniejszanie niz powiekszanie
a mi cycki tez wywalilo, twarde jak kamienia, boje sie zeby rozstepow nie bylo, balony takie... bolace goraca :-(
a u mnie na wypisie dziecka jest napisane ze to chlopczyk, ktos sie walnal
kasirko a to zjecie to z kiedy? gdzie snoopiego zostawilas?
czesc buziaczku, fajny brzuszek... choc my rozdwojone, to juz bardziej cenimy sobie pomniejszanie niz powiekszanie
a mi cycki tez wywalilo, twarde jak kamienia, boje sie zeby rozstepow nie bylo, balony takie... bolace goraca :-(
Joanna P.
:))
M ktosiu na piersi przykladaj liscie z kapusty bo jeszcze troche to zapalenia piersi dostaniesz skoro takie gorace sa.Liscie tak sie robi wkladasz liscie do zamrazalnika na ok. godz. pozniej dluczesz tak zeby sok z nich wyszedl i przykladasz do piersi az lisc sie cieply zrobi.Jak sie zrobi cieply wymieniasz na drugi.Naprawde skutkuje
M
m_ktosia
Gość
o dzieki joanna, duzo osob mowi o kapuscie ale nikt tak szczegolowo mi nie opisal, jak mnie bol przycisnie to pewnie zastosuje, choc teraz jest lepiej bo mala zaczela wiecej ssac i mi ten pokarm ladnie zciagnela, zaczyna sie robic dobrze z czego sie pgromnie ciesze ale wczesniej to az mialam takie zarozowione plamy
Joanna P.
m ktosiu kapuste trzeba uzywac od poczatku kiedy tylko czujesz ze masz grudki w piersiach i gdy sa one zaczerwienione az do ustapienia objawow.Przykladac co chwilke chyba ze jestes np; w sklepie.Ja sobie przykladalam ze 2 tyg. czulam sie jak chodzaca kapusta pachnialam tak podniecajaca jak glab kapusciany.
Joanna P.
A tą kapuste to chyba jeszcze trzeba poprzebijac coby soki puszczała. I najlepiej taką z lodówki przykładac.
Sami najpierw wkladasz do lodowki po godzinie wyjmujesz a wtedy tluczkiem do miesa ubijasz zeby soczek wyszedl.
Arwenko masz racje przykladamy poza brodawka.
reklama