reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

2i7tw6x.jpg

reklama
hana zazdroszcze ci tych dzinsow, bo ja sie nie dopinam nawet w najluzniejszych biodrowkach, wciaz wygladam jak w 5 miesiacu ciazy :baffled: , ale jak dzidzia ssie to czuje ze sie tam w srodku wszystko obkurcza wiec powinno sie zmniejszac sukcesywnie....

a u mnie na wypisie dziecka jest napisane ze to chlopczyk, ktos sie walnal :-D

kasirko a to zjecie to z kiedy? gdzie snoopiego zostawilas? :cool2:

czesc buziaczku, fajny brzuszek... choc my rozdwojone, to juz bardziej cenimy sobie pomniejszanie niz powiekszanie :cool2:

a mi cycki tez wywalilo, twarde jak kamienia, boje sie zeby rozstepow nie bylo, balony takie... bolace goraca :-(

M ktosiu na piersi przykladaj liscie z kapusty bo jeszcze troche to zapalenia piersi dostaniesz skoro takie gorace sa.Liscie tak sie robi wkladasz liscie do zamrazalnika na ok. godz. pozniej dluczesz tak zeby sok z nich wyszedl i przykladasz do piersi az lisc sie cieply zrobi.Jak sie zrobi cieply wymieniasz na drugi.Naprawde skutkuje

o dzieki joanna, duzo osob mowi o kapuscie ale nikt tak szczegolowo mi nie opisal, jak mnie bol przycisnie to pewnie zastosuje, choc teraz jest lepiej bo mala zaczela wiecej ssac i mi ten pokarm ladnie zciagnela, zaczyna sie robic dobrze z czego sie pgromnie ciesze :tak: ale wczesniej to az mialam takie zarozowione plamy :baffled: :eek:

m ktosiu kapuste trzeba uzywac od poczatku kiedy tylko czujesz ze masz grudki w piersiach i gdy sa one zaczerwienione az do ustapienia objawow.Przykladac co chwilke chyba ze jestes np; w sklepie.Ja sobie przykladalam ze 2 tyg. czulam sie jak chodzaca kapusta pachnialam tak podniecajaca jak glab kapusciany.

:-D :laugh2: :-D
A tą kapuste to chyba jeszcze trzeba poprzebijac coby soki puszczała. I najlepiej taką z lodówki przykładac.

no ja właśnie też słyszałam, że te liście trzeba tak dość zmasakrowac;-) i obkładać piersi tak, żeby nie kłaść ich na brodawce. Brodawka ma oddychać;-)

reklama
Do góry