reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

a to zrob jeszcze jedno usg buziaczek, ja bym zwariowala nie znajac plci :happy:
a to gdzie ty mieszkasz ze nazywasz polozna po ang?

reklama
buziaczek ja dowiedziałam się o płci swego dziecka dwa tyg przed porodem :-) no i ma synka:tak:

Hej ;-)
M_ktosia- Ja mieszkam za granica, w Anglii jestem i tutaj urodze swoje malenstwoo!!:happy: Juz nie zrobie wiecej Usg, bo raz tylko Mi zrobili tutaj w Marcu(a w lutym robilam w Polsce) i powiedzieli ze wszystko jest Ok, i nie zrobia Mi wiecej, bo nie ma takiej potrzeby!!(a prywatnie to duzo kosztuje), a wtedy powiedzieli ze chyba dziewczynka ale nie na 100% !! bede miala niespodzianke jak sie urodzi chlopiec hehehe :-p:-p

oni zawsze mowia przy dziewczynkach ze nie na 100 proc,
ja tez rodzilam za granica i jestem zadowolona :-)
u mnie bylo usg co wizyte rutynowo...
a imiona wybraliscie ?

reklama
Do góry