reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

Witajcie kochane!

Właśnie zajadam śniadanko!

A u mnie to samo, brzuszek się niby skurczył, ale taki flaczek pozostał skóry, ale nie próbuję jeszcze się wbijac w dzinsy sprzed ciąży, bo się boję, poczekam jeszcze ok. 2 tyg, tak żeby minął miesiąc, w tym czasie troszkę powiczę. Bo nawet nie wiem ile schudłam, bo nie mam nigdzie wagi....:szok:
No i przed ciążą miałam fajny ładniutki pępek, a teraz zrobiło się większe dziursko...:wściekła/y:

reklama
Hana Wyglądasz Rewelacyjnie ... Jakbym Cię Spotkała Na Ulicy To W życiu Bym Nie Powiedziała że Dzieci Rodziłaś!! Super :-)

Kasirko moge cie pocieszyc ze ja tez mialam odstajaca skore po pierwszym dzieciaczku wiec nie jestes jedyna troche pomogly cwiczenia i pas poporodowy ale calosci sie nie dalo usunac :wściekła/y: A teraz az sie boje jak bede wygladac poporodzie :szok:

Hana super laseczka z ciebie

...a miałam...miałam...ale poszedł już w niepamięć...została tylko pionowa kreska:-) ...no i kroczek już tak nie boli...aż trudno mi uwierzyć,że to dopiero tydzień...fajnie:-)

reklama
Hana wiesz tylko pozazdrościc, ze tak szybko dochodzisz do siebie.
Ja dwa tygodnie po, a kroczek jeszcze boli i brzucholek tez jeszcze jest.
Ale niech tylko gin powie, ze wszystko dobrze, a zaczynam cie brac za siebie:tak: :happy:

Do góry