reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

Hehe M_KTOSIA - faktycznie.....wyluzowana pani doktor :-D

SAMI - ale super.....kurcze ale macie sie fajnie bez tych brzucholi....:tak:

reklama
sami no to naprawde podnosi na duchu, wiec to mozliwe ze brzuszek tak szybko spada, czadowo...
a cwiczonaka jaknajbardziej :tak:

Dzięki dziewczyny :-) brzuszek spada szybko w pierwszych dniach po porodzie jeszcze w szpitalu był większy i pępek mialam wystający jeszcze ale teraz z dnia na dzień się zmniejsza. No ale teraz to właśnie trzeba sie zabradzac za cwiczenia bo trzeba troszke pomóc tej obwisłej fałdce :-)

NO KOCHANE WRACACIE DO FROMY SUPER !! U MNIE TEŻ TROSZKE SKÓRY ZADUŻO ALE OGÓLNIE TO JUŻ PŁASKA JESTEM HEHE :tak:

ALE I TAK NAJPIĘKNIEJSZE SĄ BRZUSZKI Z DZIECIACZKAMI W ŚRODECZq :happy: !! MÓJ "BRZUSZEK" SOBIE SŁODKO ŚPIOSZKA ;-)
A TAK WOGÓLE TO BRAKUJE MI TEGO BEBZONA I KOPNIACZKÓW :-)

w oczekiwaniu na malenstwo zrobilam zdjecia "the best of usg" :-) i przedstawiam wam moja mala w tejze wersji...

(usg z konca pazdziernika i poczatka marca, date widac na gorze obrazkow)

reklama
Do góry