reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

Hehe M_KTOSIA - faktycznie.....wyluzowana pani doktor :-D

SAMI - ale super.....kurcze ale macie sie fajnie bez tych brzucholi....:tak:

reklama
sami no to naprawde podnosi na duchu, wiec to mozliwe ze brzuszek tak szybko spada, czadowo...
a cwiczonaka jaknajbardziej :tak:

Dzięki dziewczyny :-) brzuszek spada szybko w pierwszych dniach po porodzie jeszcze w szpitalu był większy i pępek mialam wystający jeszcze ale teraz z dnia na dzień się zmniejsza. No ale teraz to właśnie trzeba sie zabradzac za cwiczenia bo trzeba troszke pomóc tej obwisłej fałdce :-)

NO KOCHANE WRACACIE DO FROMY SUPER !! U MNIE TEŻ TROSZKE SKÓRY ZADUŻO ALE OGÓLNIE TO JUŻ PŁASKA JESTEM HEHE :tak:

ALE I TAK NAJPIĘKNIEJSZE SĄ BRZUSZKI Z DZIECIACZKAMI W ŚRODECZq :happy: !! MÓJ "BRZUSZEK" SOBIE SŁODKO ŚPIOSZKA ;-)
A TAK WOGÓLE TO BRAKUJE MI TEGO BEBZONA I KOPNIACZKÓW :-)

w oczekiwaniu na malenstwo zrobilam zdjecia "the best of usg" :-) i przedstawiam wam moja mala w tejze wersji...

(usg z konca pazdziernika i poczatka marca, date widac na gorze obrazkow)

reklama
Do góry