reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
M_KTOSIU - wyglądasz ślicznie i tak przyjemnie w tym gabinecie: serwetka, kwiatek, figurka :-) .....
KORALKU - ale suuuuper, po brzuszku ani śladu :tak:

anetka jak sie przyjrzysz, moja lekarka ma zlotego kolczyka w nosie, hipisiara :-D

koral wez mnie nawet nie denerwuj swoim szczuplym brzuszkiem :-p

Koralku super!!!!!! jeszcze troche i brzuszek całkiem zniknie :tak:
A oto mój brzuchol - jeszcze pępek nie taki jak przed ciążą i widac jeszcze tą kreske pionową ciemną ale myśle że niebawem wszystko powróci do normy.
Brzuszek jeszcze taki flaczek jak się złapie ale od jutro (miałam od dzisiaj haha) zaczynam cwiczenia chyba jakieś ;-)

pomniejszonehz0.jpg
[/URL][/IMG]
pomkb9.jpg
[/URL][/IMG]

reklama
Do góry