reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

chyba nie :no: doktor nie mógł określić wagi na usg bo miał nowy sprzęt i nie znał się ale stwierdził, że synek będzie niemały!!!!:szok:

reklama
Tez tego nie rozumiem przeciez istnieje instrukcja obslugi?Kasirko moze lepiej idz na USG przed porodem bo trzeba dzidziusia sprawdzic jaki duzy jest.Uwierz mi ja rodzilam takiego malego grubaska i wiem jak to trudno

u nas właśnie mieli problem w tej przychodni co ja chodzę i testowali sprzęt co kilka tyg inny.....więc już nie wiem czy to dalej testy cze na dobre zakupili, teraz już bedzie musiał się zapoznać
wiem trylko ,że synek ma być spory i z głowki to wymiar 98mm a jak to się ma do wszystkiego to nie mam pojęcia:confused: :eek: :sick:

Kasirko ja też radzę ci wybrać się na jakieś porządne usg przed porodem. Ja jestem dzisiaj 1 dzień po terminie i właśnie dziś się wybieram prywatnie, późno wieczorem bo dopiero po 20:00. Lekarz mi tak zlecił, że przed porodem trzeba sprawdzić. Chociażby po to by mieć pewność, że łożysko jest na swoim miejscu.

No to może wkleję Wam jeszcze jakieś moje zdjęcie....... Nie gwarantuję, że to ostatnie, ale fajnie by było.......
Zrobionę kilka dni temu: to ja, mój brzuch i moje 2 brody......:-D :-p :rofl2::oo2:

Anetka świetnie wyglądasz:-) ja też mam normalnie dwie brody:dry: !! Ale damy sobie radę, jak tylko będzie po trudach porodowych wrócimy do siebie! NIE MA INNEJ OPCJI! Precz z drugą brodą hehehe!!

reklama
Do góry