reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

no i po dlugiej przerwie jest i moj brzucholek!!!:-) duuuuzy sie wydaje, a na wysokosci pepka bez zmian od kilku tygodni tyle samo:tak: dziwne:confused:
a jak myslicie opadl on juz albo nie???nie wiem jak ma wygladac opadniety bo caly czas wydaje mi sie taki sam:tak:

KURCZE nie chce mi sie fotka zapisac!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: BRZUCHOL taki wielki ze sie juz nie miesci:-)

reklama
szminka jesli brzucholek opadl to bedziesz czula luz pod piersiami poprostu, wiecej miejsca na zlapanie oddechu:tak:

a to mój brzuchal z przed chwili
2ldwu34.jpg

A to mój brzusio dziś hehe tak żeby nie było że nie zdążyłam go już pokazać hehehe ( fotki troszke nie wyraźne bo cosik w aparacie się przestawiło grr ) wogóle jakiś taki mały się zrobił hehe

A WIĘC O TO MY ... 38W2D

reklama
Do góry