reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
Hana ja zwykle slicznie wygladasz!!!!!:-)
Kasira kochana musisz sie nameczyc z takim duzym brzuszkiem ale widac, ze ciaza ci sluzy...
Anula jak ja sie poloze to tez mam takie wrazenie jakbym nie miala brzucholka !!!!
Kasira kochana musisz sie nameczyc z takim duzym brzuszkiem ale widac, ze ciaza ci sluzy...
Anula jak ja sie poloze to tez mam takie wrazenie jakbym nie miala brzucholka !!!!
Anulka - Ty sprawdź kochana - może główka już wyszła:-) skoro znikła...
Kasirka - stwierdzam,ze również kwitnąco wyglądasz -- wcale nie umęczona dzwiganiem Maleństwa
a ja nie wiem czy mi opadł czy nie
pewnie bym już chciała widzieć jakieś symptomy zbliżającego się porodu...
ale to pewnie tylko wyobraźnia
dzisiaj mały znów tak wysoko się ruszał,ze prawie pod gardłem Go miałam
a tak ładnie na dworku ...i by się na spacerek z wózeczkiem poszło...
Kasirka - stwierdzam,ze również kwitnąco wyglądasz -- wcale nie umęczona dzwiganiem Maleństwa
a ja nie wiem czy mi opadł czy nie
pewnie bym już chciała widzieć jakieś symptomy zbliżającego się porodu...
ale to pewnie tylko wyobraźnia
dzisiaj mały znów tak wysoko się ruszał,ze prawie pod gardłem Go miałam
a tak ładnie na dworku ...i by się na spacerek z wózeczkiem poszło...
szmina
mamusia Emilki i Filipka
WOW!!! KASIRA jestem pelna podziwu!!! jak ty sie poruszasz z takim oooooogroomnym brzuszkiem???
Koral czyzbys sie zawstydzila bo brzusio schowany pod bluzeczka???
Hana ty wygladasz super!!!Chyba nic nie przytylas?Tylko brzusio urosl a i tak wcale nie duzo;-) ;-)
Anula ty tez niczego sobie - do twarzy ci w ciazy
Ach wszystkie wygladamy kwitnacy-nie ma wogole innej opcji!!!!
ciekawe jak to bedzie po porodzie :-) hihihi niewyspane , w domowych ciuchach bo po co sie ubierac jak dzidzi moze sie ulac ,ale nadmiar mleka moze obrudzic bluzke itd.Mam nadzieje ze nasi M to zniosa;-) ;-) ;-) a i kolejna proba wstawienia fotki... no i DUPA!!! nie wiem o co chodzi???
Koral czyzbys sie zawstydzila bo brzusio schowany pod bluzeczka???
Hana ty wygladasz super!!!Chyba nic nie przytylas?Tylko brzusio urosl a i tak wcale nie duzo;-) ;-)
Anula ty tez niczego sobie - do twarzy ci w ciazy
Ach wszystkie wygladamy kwitnacy-nie ma wogole innej opcji!!!!
ciekawe jak to bedzie po porodzie :-) hihihi niewyspane , w domowych ciuchach bo po co sie ubierac jak dzidzi moze sie ulac ,ale nadmiar mleka moze obrudzic bluzke itd.Mam nadzieje ze nasi M to zniosa;-) ;-) ;-) a i kolejna proba wstawienia fotki... no i DUPA!!! nie wiem o co chodzi???
szmina
mamusia Emilki i Filipka
oooo nareszcie udalo sie:-) :-) :-) to fotka robiona wczoraj i jak myslicie opadl mi juz brzuszek czy nie? ja mam wrazenie ze jest taki sam ksztaltem nie rozmiarem oczywiscie hihi od poczatku
reklama