reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

Jako, że już niedługo z tym bagażem wrzucam jedną z ostatnich fotek i dla porównania z 16 tyg. Muszę poszukać jakiegoś z szóstego miesiąca, bo któraś z Was - chyba Monika - pisała, że po porodzie odrazu to wygląda się jak w szóstym miesiącu...:szok:

:baffled:

reklama
Dzięki Anetko!!! Ale jest już podejrzewam z 15 kg do przodu, nie mam wagi na szczęście, tylko u ginka się ważymy i około tyle było... Powiedzmy że z 6 kg nam ubędzie po porodzie, to i tak zostanie sporo tego....:tak:

Dziekuję dziewczynki , kochane jesteście!!!
A M_mktosiu cycuchy znalazły sobie świetnie miejsce do polegiwania na brzusiu... ;). Co to będzie jak brzuszek spadnie....:szok: he he

Ale mam ambitny plan i Wam też polecam, jak już będzie po wszystkim, żeby ujędrniać ciało naprawdę rewelacyjne jest robienie naprzemiennie prysznica zimną i ciepłą wodą, naprawdę działa! Teraz robię sobie od pupy w dół (żeby brzucha nie denerwować:-D )jak mam silną wolę i podejrzewam że to poprawiając krążenie powoduje brak opuchniętych nóżek i skurczów łydek itp przyjemności. A jak będą już oczekiwane upały to nawet nie będzie to aż tak nieprzyjemne...;-) A na cycuchy + pompki damskie rewelacja!!! Ale sie rozpisałam a to nie ten wąteczek...

oto mój dzisiejszy obolały :)
44t6a8l.jpg

reklama
Kurcze KASIRA - ja co widze Twoj brzusio to za kazdym razem jestem pod wrazeniem jego wielkosci....:-D Poglaskaj ode mne swoj sliczny brzusio :-)

Do góry