reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
Sliczny brzusio, wspaniale wygladsz w ciazy:tak: . A porownujac foto w blad i w brazie to jak 2 inne osoby. Brawo KOBIETA KAMELEON :tak:. Ale jak to mowia ''ladenemu we wszystkim ladnie'' :laugh2:

koral śliczny brzuszek :) i jak widać taki ciażowy juz i ukryć sie nie da juz raczej :) ale to i dobrze ,, fajkniutko ze tylko ci w brzuszek idzie bo jak widze wszedzie indziej szczuplutenska jesteś :) a ja nie wiem czy wszystko ok bo bardzo mi sie pomniejszył brzuszek jak bede miała chwile to zrobie zdjecie izaja ja nie wiem jak z ta forma i pieknym moim brzuszkeim bedzie nigdy raczej płaskiego nie miałam a po ciaży pewnie to już bedzie tragedia wy to wszytskie szypioreczki jesteście ja do takich nie należe niestety:( pozdrawiam was bardzo goraco :*:*

izaja - dziekuje !!!! jak to mowia kobieta zmienna jest.;-);-);-)
kolor wlosow zmienilam krotko przed zajsciem w ciaze bo mialam strasznie zniszczone od rozjasniania.a kolor naturalny to bardzo ciemny braz.
pozdrowionka:-):-):-)

mloda mamusiu ja czasami mam tez wrazenie ze brzuszek zmalal:confused:.
dzisiaj rano mnie troszke bolal a teraz taki ogromny sie zrobil:szok: powoli mam problemy ze zginaniem sie a co to bedzie pozniej :confused:.
acha taka szczuplutka to nie jestem- przed ciaza schudlam 15 kg ale wczesniej to byl ze mnie grubasek:szok:.

koral no teraz wygladasz swietnie jak ty to zrobilaś ze schudlas 15 kg tez bym chciala ale coz tegraz diet zadnych nie wolno po porodzie to bedziesz nam ukladała diety cud :D takie jak ty mialas i tez po chudniemy po 15 kg :D pozdrawiam serdecznie

mloda mamusiu schudlam przypadkowo.troszke chorowalam.a tak dokladnie to przez 5 miesiecy wymiotowalam codziennie - kilka razy.bylam chyba u 10 lekarzy no i kazdy powiedzial ze wszystko jest ok.nie wiem co to bylo ale 5 dlugich miesiecy sie strasznie meczylam a potem to przestalam jesc bo nie mialam sily juz na wymiotowanie.i chudlam coraz to wiecej.:szok:
kilka lat temu tez schudlam tak z 13 kg poprzez uprawianie sportu - 8 miesiecy codziennie 3 godziny i przestalam jesc slodycze.

reklama
dziekuje ci mloda mamusiu !!!!!
oj niedlugo bede tyla wszedzie bo ostatnio mam ogromny apetyt...:szok:
no i najgorsze jest to,ze jem ostatnio slodycze :no:.
pozdrawiam cie goraco i mam nadzieje ,ze niedlugo i ty pochwalisz sie swoim brzuszkiem :tak::tak::tak:.

Do góry