reklama
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
sami sliczny jest twoj brzuszuszek !!!!!!!!!!
kurcze rozmiarem to ja chyba was wszystkie bije ;-).
pozdrowionka
kurcze rozmiarem to ja chyba was wszystkie bije ;-).
pozdrowionka
młoda_mamusia
Fanka BB :)
sami twoj brzuszek jets poprostu sliczny taka laseczka z Ciebie ciesz sie potem po porodzie nie bedzieszmiala pewnie zadnego problemu do wrocenia do takiego brzuszka jak przed ciaża , bedziesz miala bardzo ladny brzuszek pewnie przez cała ciaże ,, a ja mam taki balonik już niezły pewnie beda miala rozstepy i potem takie wałdy skory ... ale coż wazne zeby dzidzia byla zdowiiutka duzo bym oddala zeby mieć taki brzunio jak twoj : trzymaj tak dalej juz robi sie taki okraglutki koral co ty gadasz moj juz jaki wielki jest a pewnie bede miala najwiekszy brzucholek z was wszystkich bo ciałka mi tez nigdy nie brakowało a wy wszystkie takie szczuplutkie jesteście tylko pozazdroscić ale wszystkie wasze brzuszki mi sie bardzo podobaja :* a ile macie wzrostu ?? ja mam 176 albo 177 sama dokładnie nie wiem pozdrawiam was serdecznie
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
mloda mamusiu wysoka jestes wiec nie bedzie widac zbednych kilogramow!!!!!!!!!!
co ja mam powiedziec tylko 1,65 m plus z 20 dodatkowych kilogramow. to dopiero bedzie wygladalo.;-)
pozdrawiam
co ja mam powiedziec tylko 1,65 m plus z 20 dodatkowych kilogramow. to dopiero bedzie wygladalo.;-)
pozdrawiam
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
sami - dziekuje !!!!!!!!!!!!!
mysle ,ze kazda z nas ma ladny i jedyny w swoim rodzaju brzuszek!!!!!!!!;-)
buziaczki
mysle ,ze kazda z nas ma ladny i jedyny w swoim rodzaju brzuszek!!!!!!!!;-)
buziaczki
Dziewczyny sliczne brzuszki :-) . Spokojnie po ciazy wrocimy do formy ostra gimnastyka w tym 100 brzuszkow dziennie i figura suuuuuuuuuper . Moja kolezanka stosowala ta zasade i brzuszek ma sliczny, ladniejszy niz nie jedna nastolatka. tylko czy starczy nam zapalu . Ja po 20 to juz pewnie sie zapoce na smierc ;-)
sami
Koral masz racje ;-)
Młoda mamusiu bardzo dziękuje za komplementy:***:-)nie martw się zabardzo wielkością brzuszka, bo brzuszek przecież każda z nas będzie miała i tak duży (ja już niemoge się doczekać jak wszyscy będą widzieć, że jestem w ciązy po moim brzuszku:-) ).
Moja kuzynka miała długo malutki ale nagle jak wyskoczył tak wszyscy byli w szoku i w przeciągu dwóch tygodni bardzo znacznie się powiększył - i o to chodzi ;-)
Ja mam jakieś 170 albo 171 cm wzrostu niewiem dokładnie ale jak będe na następnej wizycie u gina to powiem położnej żeby mnie zmierzyła :-)
Młoda mamusiu bardzo dziękuje za komplementy:***:-)nie martw się zabardzo wielkością brzuszka, bo brzuszek przecież każda z nas będzie miała i tak duży (ja już niemoge się doczekać jak wszyscy będą widzieć, że jestem w ciązy po moim brzuszku:-) ).
Moja kuzynka miała długo malutki ale nagle jak wyskoczył tak wszyscy byli w szoku i w przeciągu dwóch tygodni bardzo znacznie się powiększył - i o to chodzi ;-)
Ja mam jakieś 170 albo 171 cm wzrostu niewiem dokładnie ale jak będe na następnej wizycie u gina to powiem położnej żeby mnie zmierzyła :-)
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
a to moj brzuszek - 16+4
znowu mi sie powiekszyl!!!!:-):-):-)
pozdrowienia
znowu mi sie powiekszyl!!!!:-):-):-)
pozdrowienia
reklama
sami
Koral twój brzusio jest normalnie superowy i bardzo mi się podoba - oj zaokragla się ładnie - tylko pozazdrościć ;-) i widać że jesteś w błogosławionym stanie. Ale ty dalej jesteś szczuplutka tylko brzusio taki słodki już duży - buziaki dla brzuszka:****