reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

Oto mój 15 tygodniowy domeczek
15tydzieju6.jpg

15tydzrm0.jpg

reklama
sami twoj brzuszek jets poprostu sliczny taka laseczka z Ciebie ciesz sie potem po porodzie nie bedzieszmiala pewnie zadnego problemu do wrocenia do takiego brzuszka jak przed ciaża , bedziesz miala bardzo ladny brzuszek pewnie przez cała ciaże ,, a ja mam taki balonik już niezły pewnie beda miala rozstepy i potem takie wałdy skory ... ale coż wazne zeby dzidzia byla zdowiiutka duzo bym oddala zeby mieć taki brzunio jak twoj ::) trzymaj tak dalej :) juz robi sie taki okraglutki :)koral co ty gadasz moj juz jaki wielki jest a pewnie bede miala najwiekszy brzucholek z was wszystkich :) bo ciałka mi tez nigdy nie brakowało a wy wszystkie takie szczuplutkie jesteście tylko pozazdroscić ale wszystkie wasze brzuszki mi sie bardzo podobaja :* a ile macie wzrostu ?? ja mam 176 albo 177 sama dokładnie nie wiem pozdrawiam was serdecznie

mloda mamusiu wysoka jestes wiec nie bedzie widac zbednych kilogramow!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
co ja mam powiedziec tylko 1,65 m :szok: plus z 20 dodatkowych kilogramow.:szok: to dopiero bedzie wygladalo.;-)
pozdrawiam

Dziewczyny sliczne brzuszki :-) . Spokojnie po ciazy wrocimy do formy :-D ostra gimnastyka w tym 100 brzuszkow dziennie i figura suuuuuuuuuper :tak: . Moja kolezanka stosowala ta zasade i brzuszek ma sliczny, ladniejszy niz nie jedna nastolatka. :baffled: tylko czy starczy nam zapalu :-D . Ja po 20 to juz pewnie sie zapoce na smierc ;-)

Koral masz racje ;-)
Młoda mamusiu bardzo dziękuje za komplementy:***:-)nie martw się zabardzo wielkością brzuszka, bo brzuszek przecież każda z nas będzie miała i tak duży (ja już niemoge się doczekać jak wszyscy będą widzieć, że jestem w ciązy po moim brzuszku:-) ).
Moja kuzynka miała długo malutki ale nagle jak wyskoczył tak wszyscy byli w szoku i w przeciągu dwóch tygodni bardzo znacznie się powiększył - i o to chodzi ;-) :-D
Ja mam jakieś 170 albo 171 cm wzrostu niewiem dokładnie ale jak będe na następnej wizycie u gina to powiem położnej żeby mnie zmierzyła :-)

reklama
Koral twój brzusio jest normalnie superowy :tak: i bardzo mi się podoba - oj zaokragla się ładnie - tylko pozazdrościć ;-) i widać że jesteś w błogosławionym stanie. Ale ty dalej jesteś szczuplutka tylko brzusio taki słodki już duży - buziaki dla brzuszka:****

Do góry