reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZDJĘCIA BRZUSZKA

reklama
Ha....dobrrze trafiłam, ale tu wesoło!!!:-D Malutki pokaz pantaloników, całkiem całkiem Mona - wyobrażałam sobie je gorzej, ale na Tobie świetnie się prezentują. Dobry pomysł z tym mierzeniem, dziś już nie mam siły, ale jutro dobiorę się do moich...:tak:

Kasira, kanciasty brzuchilek to jest to, ale się wypieła na wszystko dziecinka...:-)

Anetka, Mona brzunie superowe, ale wszystkie piłeczki prześliczne...!!!

No dzieki dziewczynki za pochwałki w strone brzusia, a co do majtów to chyba dzisiaj przywitam w nich meza jak przyjdzie z pracy-a się bedzie działo pózniej w sypialni:-) :-D :-) :-D :-) :-D ;-)

mona brzucholek piekny i okazaly, a majciochy musza zajebiscie wygladac z ta pielucha w srodku bo takie przezroczyste:-D szczegolnie jak sie podklad przemoczy , bleeeee, sam sex. ci lekarze co chca zeby babki byly bez majtek to jacys zboczency i masochisci, jak oni sie tak naogladaja, a w ogole jak facet moze chciec byc ginekologiem???????????? to ja proponuje takiemu lekarzowi zamiast whiski na podziekowanie to podpache w pudeleczku ladnie zapakowac, niech ma na pamiatke :laugh2: :evil: :confused2:
anyway, moje majciochy maja ksztalt jak zwykle figi ale tez takie przezroczyste siateczkowe:cool2:

kurcze, myslicie ze bedziemy wciaz sexi dla naszych facetow po tych calych akcjach porodowych ???:dry: :dry: :dry: mysle ze musimy ich troche oszczedzic zeby za duzo sie nie naogladali...:confused:
moj maz na pytanie w szkole rodzenia o tym ze ma dbac o to zebym nie miala depresji poporodowej zapytal a co z facetami, przeciez dla nich to tez nie latwy okres. bedziemy wiec musialy o nich tez zadbac zeby sobie nie mysleli ze teraz to nasz caly swiat to tylko dziecko:nerd: ale trudno przewidziec co bedzie nie...

reklama
dziewczynki...brzuszki...gatki...wszystko super!!!:-)

co do facetów to rzeczywiście - dziecko staje się całym naszym światem
dlatego nie zapominajmy o naszych chłopaczkach
ale to kwestia na troszkę później:-)

Do góry